reklama
cicha- dokladnie wszystko sie przydaje....)))
gluszek - mojej kolezance lekarz zrobil cos a la masaz szyjki i urodzila nastepnego dnia, a z przyspieszaczami tak jest ze na niektore z nas dzialaja a na niektore nie...jeszcze sprobuj wchodzenie pod gore-moja kolezanka weszla na duza gorke i urodzial nastepnego dnia:"))I nie przemeczaj sie az tak bardzo,zebys miala sile rodzic
A kocyk Kryp- taki mieciutki)) Rzeczywiscie jest spory, inne kocyki to mam takie malutkie...
Basia - masz fajnie, rozwarcie zrobilo Ci sie bez bolesnych skurczy...w szpitalu polozna mowila ze tak moze byc))Nie wiem do ktorego centrymetra co prawda...
gluszek - mojej kolezance lekarz zrobil cos a la masaz szyjki i urodzila nastepnego dnia, a z przyspieszaczami tak jest ze na niektore z nas dzialaja a na niektore nie...jeszcze sprobuj wchodzenie pod gore-moja kolezanka weszla na duza gorke i urodzial nastepnego dnia:"))I nie przemeczaj sie az tak bardzo,zebys miala sile rodzic
A kocyk Kryp- taki mieciutki)) Rzeczywiscie jest spory, inne kocyki to mam takie malutkie...
Basia - masz fajnie, rozwarcie zrobilo Ci sie bez bolesnych skurczy...w szpitalu polozna mowila ze tak moze byc))Nie wiem do ktorego centrymetra co prawda...
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Głuszek a co do przyspieszaczy to czytalam nie jedna wypowiedz ( mam ktore stosowaly ) ze kawa mocna espresso natychmiast pobudzila akcje porodowa. Pily taka kawe z automatu nawet bedac juz w szpitalu , gdzie akcja porodowa nie chciala postepowac. Ja pije napar z lisci malin i zaczelam brac wiesiolek moze tez sprobuj ? Ale jak dla mnie to ty juz jestes totalnie ' na wylocie' i to kwestia dni albo godzin nawet
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ja z przyyspieszaczy zamierzam stosować tylko hormony męża z czego chłopak bardzo się cieszy ;D ;D ;D Co prawda z moim bębenkiem metoda ta nie jest łatwa, ale chyba skuteczna ;D ;D ;D
No i ananasik, ale tu zaczyna działać lenistwo bo trzeba go przynieść ze sklepu, a ztym gorzej ;D
No i ananasik, ale tu zaczyna działać lenistwo bo trzeba go przynieść ze sklepu, a ztym gorzej ;D
ananasik nie działa
herbatę wypiłam całe opakowanie...
sex nie działa (ponadto mąż sie stresuje ;D ;D ;D ;D ;D ;D)
spacery nie działają
okno też nie (pewnie za mało umyłam bo tylko jedno!!!!!!!! )
Asiu a ile bierzesz tego wiesiołka (tez io nim słyszałam), kurcze ztą kawa trzeba spróboewac - ale musi być czarna czy mmoże być biała? Czy nie ma to znaczenia?
herbatę wypiłam całe opakowanie...
sex nie działa (ponadto mąż sie stresuje ;D ;D ;D ;D ;D ;D)
spacery nie działają
okno też nie (pewnie za mało umyłam bo tylko jedno!!!!!!!! )
Asiu a ile bierzesz tego wiesiołka (tez io nim słyszałam), kurcze ztą kawa trzeba spróboewac - ale musi być czarna czy mmoże być biała? Czy nie ma to znaczenia?
gluszek - jej ilu przyspieszaczy Ty juz sporbowalas, a moze nastaw sie psychicznie na jakis dzien i zadziala))) o kawie nie slyszalam....
A z oknami..pewnie jak umyjesz pozostale to tez nic, sie tylko narobisz...jakies porzadki na gornych polkach porob, zebys musiala rece do gory wyciagac albo firanki pozawieszaj - jak masz....
sumka - Ty stosujesz bardzo przyjemny przyspieszacz....ja jestem wyposzczona...buuuuuu..na razie nici z przytulanka....
A z oknami..pewnie jak umyjesz pozostale to tez nic, sie tylko narobisz...jakies porzadki na gornych polkach porob, zebys musiala rece do gory wyciagac albo firanki pozawieszaj - jak masz....
sumka - Ty stosujesz bardzo przyjemny przyspieszacz....ja jestem wyposzczona...buuuuuu..na razie nici z przytulanka....
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rozmawiałam z moim ginem na tematy tych "przyspieszaczy", ale powiedział, że zasadniczo wszystkie sprawy "pokarmowe" są do kitu i juz najpewniejszy to właśnie seks. No więc używam męża ile wlezie ale chyba też nie za bardzo działa...
Pytała też, czy jak umyję okna (myte już były 3 tygodnie temu) i wypiorę dywan, to coś ruszy, ale powiedział, że przy mojej szyjce zwartej, to sie conajwyżej zmęczę i spocę... A co do podnoszenia rąk do góry i prac wysiłkowych to powiedział, że on odradza, bo to może prowadzić do patologicznego porodu, krwotoków itp... Brrrr... okropieństwo...
Pytała też, czy jak umyję okna (myte już były 3 tygodnie temu) i wypiorę dywan, to coś ruszy, ale powiedział, że przy mojej szyjce zwartej, to sie conajwyżej zmęczę i spocę... A co do podnoszenia rąk do góry i prac wysiłkowych to powiedział, że on odradza, bo to może prowadzić do patologicznego porodu, krwotoków itp... Brrrr... okropieństwo...
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
AniuS my mamy podobne szyjki ;D Długie piękne i zwarte ;D Ja jak leżałam na patologii po terminie to właśnie mi zakładali na szyjkę żel zawierający prostaglandyny i po 2 aplikacjach było już po wszystkim ;D ;D ;D I stanowczo uważam że metoda domowa z prostaglandyną jest o wiele przyjemniejsza niż ta w szpitalu a na pewno nie mniej skuteczna ;D
Podziel się: