- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
N
nataliak
Gość
corina to nie jest do konca bezprawne bo kazdy szpital ma prawo pobierac kase za niektore dodatkowe uslugi ktorych nie refunduje nfz a zzo na zyczenie nie jest refundowane.
aga zapomnialas pisac o wychowawczy czy o te 2 tygodnie dodatkowe? bo jesli o wychowawczy to wpisz we wniosku wczesniejsza date, bo zgodnie z KP podanie o urlop wychowawczy trzeba napisać conajmniej 2 tygodnie wczesniej, jesli sie nie zgodza to pozostaje wziasc urlop wypoczynkowy ( napewno masz za ten rok?) i pisz juz dzis o urlop wychowawczydziewczyny zapomniałam napisać wniosek o urlop wychowawczy... macierzyński tzn t e dodatkowe 2 tyg. kończą mi się w środę
jak to odkręcić, zeby wniosek był ważny?
jesli masz niewykorzystany to przysługuje ekwiwalentDziewczyny jak to jest z zaległym urlopem? Umowę miałam do dnia porodu, kończy mi się macierzyński i mam nie wykorzystany urlop za zeszły rok...
Musze sama o niego wnioskować? Gdzie ?????
czy w swiadectwie pracy masz napisane ze wyplacono ekwiwalent?Za ten rok dostałam, ale za zeszły nie
Na świad.pracy. nawet pisze "za który przysługuje ekwiwalent", .... którego nie dostałam
a ja muszę pogadać z szefem bo mam jeszcze 15dni urlopu i ten urlop konczy mi sie 5.11, a chce wychowawczy od 1.11
Ostatnia edycja:
jesli masz niewykorzystany to przysługuje ekwiwalent
czy w swiadectwie pracy masz napisane ze wyplacono ekwiwalent?
Pisz, że przysługuje , a nie że wypłacono....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: