reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

porady prawne i sprawy urzędowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Teeee dziady nie zapłaciły mi od 17 grudnia..... :(((((((((((((((

czekam na kase - bo juz mam upatrzony zakup

julinex u mnie gorzej, babka powiedziała ze dopiero co zabrali się za październikowe chorobowe:eek:

julinex u mnie gorzej, babka powiedziała ze dopiero co zabrali się za październikowe chorobowe:eek:
:szok::szok::confused: no coś Ty??!! A ja myślałam, że mój zus jest tylko taki do du..y.
A pod który należysz? Wiesz, że tak na prawdę oni mają 30 dni na wypłacenie kasy, a Ty możesz dochodzic odsetek od nich za spóźnienie:dry:

estragon pod NH, babka powiedziała ze będą odsetki, ale ja nie chce odsetek tylko kasę, bo za co mam zapłacić rachunki, za co mam jeść?

estragon pod NH, babka powiedziała ze będą odsetki, ale ja nie chce odsetek tylko kasę, bo za co mam zapłacić rachunki, za co mam jeść?
mój mąż też należy pod NH na Teatralnym i też jeszcze parę lat temu z nimi miał cyrki:baffled:
Masz rację, mnie na początku przez 2,5 miesiąca nie wypłacali kasy, to musiałam pożyczyc i jeszcze do tej pory nie oddałam:zawstydzona/y::baffled:, ale "kasa zapomogowo-pożyczkowa;-)" może poczekac.

świetnie - tylko co z kobietami które nie mają wsparcia finansowego w rodzinie i są samotne - bez dochodów faceta. Zęby w ścianę i kołek w du.ę na 2 miesiące?

dokładnie, ja mam to szczęście ze ( jak narazie) mogę obejść się bez tych pieniędzy, ale bo by były gdybym żyła tylko z mojej pensji??? nie chce nawet o tym myśleć:no:

reklama
Ja również jestem w tej konfortowej sytuacji że mój mąż pracuje...ale gdyby tak nie było to co????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie dostaje pieniędzy od połowy grudia....To jest chore!!:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry