- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
estragon
mamusia synusia:P
a ja nie dostałamno tez tak mysle bo dostalam pita z zusu ;P
zus ma czas do końca marca na wysłanie pitów czy tak jak zakłady pracy do końca lutego??
N
nataliak
Gość
zadzwon i spytaj kiedy Ci wysla bo za te nasze sciemniane zwolnienia nalezy sie pit ;P
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a ja nie dostałam
zus ma czas do końca marca na wysłanie pitów czy tak jak zakłady pracy do końca lutego??
tak jak wszyscy do konca lutego... ale ręki sobie nie dam uciąć...
ja swoj juz mam od stycznia...
M
martika311
Gość
A mi tez nie przysłali,dzwoniłam wczoraj do nich to powiedzieli ze wysłali pod koniec lutego.No i list zaginął A teram muszę mieć odpis.Pewnie trzeba jechać teraz do nich po ten odpis
dziewczyny z jakich korzystacie programów aby wypełnić pit 37,najlepiej darmowe jak znacie?
dziewczyny z jakich korzystacie programów aby wypełnić pit 37,najlepiej darmowe jak znacie?
Pierwszy co mi się w googlach wyświetlił ściągnęłm i wsio było ok:-)A mi tez nie przysłali,dzwoniłam wczoraj do nich to powiedzieli ze wysłali pod koniec lutego.No i list zaginął A teram muszę mieć odpis.Pewnie trzeba jechać teraz do nich po ten odpis
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
no dzis pity odwiozłam do skarbówki i wszytko oki
czy słyszałyscie cos o tym ze jak jeden pracodawaca zwalnia lub nie przedłuza umowa i zaraz na drugi dzien zatrudniasz sie u innego to znaczy jest ciągłośc nie ma zadnego dnia przery to mozna zaraz isc na wychowawczy? oczywiscie jestli ten drugi pracodawca sie zgodzi
czy słyszałyscie cos o tym ze jak jeden pracodawaca zwalnia lub nie przedłuza umowa i zaraz na drugi dzien zatrudniasz sie u innego to znaczy jest ciągłośc nie ma zadnego dnia przery to mozna zaraz isc na wychowawczy? oczywiscie jestli ten drugi pracodawca sie zgodzi
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: