reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

porady prawne i sprawy urzędowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
muszę pochwalić panie z pracy Lenki, dawno nie spotkałam tak sympatycznych pań urzędniczek, szok!
/byłam po becikowe/

reklama
zadzwon i spytaj kiedy Ci wysla bo za te nasze sciemniane zwolnienia nalezy sie pit ;P

A mi tez nie przysłali,dzwoniłam wczoraj do nich to powiedzieli ze wysłali pod koniec lutego.No i list zaginął :wściekła/y:A teram muszę mieć odpis.Pewnie trzeba jechać teraz do nich po ten odpis

dziewczyny z jakich korzystacie programów aby wypełnić pit 37,najlepiej darmowe jak znacie?

A mi tez nie przysłali,dzwoniłam wczoraj do nich to powiedzieli ze wysłali pod koniec lutego.No i list zaginął :wściekła/y:A teram muszę mieć odpis.Pewnie trzeba jechać teraz do nich po ten odpis

dziewczyny z jakich korzystacie programów aby wypełnić pit 37,najlepiej darmowe jak znacie?
Pierwszy co mi się w googlach wyświetlił ściągnęłm i wsio było ok:-)

reklama
no dzis pity odwiozłam do skarbówki i wszytko oki

czy słyszałyscie cos o tym ze jak jeden pracodawaca zwalnia lub nie przedłuza umowa i zaraz na drugi dzien zatrudniasz sie u innego to znaczy jest ciągłośc nie ma zadnego dnia przery to mozna zaraz isc na wychowawczy? oczywiscie jestli ten drugi pracodawca sie zgodzi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry