- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
estragon
mamusia synusia:P
znaczy do zwrotu (92,67 zł x 8 mies= 741,36 zł)dzieki:-) Ale tyle ma odjąć? 741?
aguska24mir
mama Pawełka :)
Frigga tak na weronike odliczwsxs ta kwote i na zosie dodajesz ta druga to zwrotu masz te dwie kwoty
Hej
Mam pytanie,rozliczam pita i nie wiem jak odliczyc ulge na dzieci.weronikę odliczam 1112,04 i do tego mam dodac 741 zl na drugie dziecko? czy jak? rozliczamy sie wspólnie z małżem
Na każde dziecko przysługuje odliczenie, także odliczasz za Weronike za cały rok i za Zosię za tyle miesięcy ile minęło od jej urodzenia
Ja wczoraj wysłałam już swój pit, będę mieć ponad 1200zł zwrotu
Alis - nieźle :-) ja odkąd się ochajtałam to dopłacam :-(
aha - i dla tych co się rozliczają wspólnie a nie są zameldowani razem - druga osoba MUSI wysłac informację do swojego urzędu, gdzie i z kim sie rozlicza.
Nie wiedziałam tego i of kors dostałam WEZWANIE do US bleeee
aha - i dla tych co się rozliczają wspólnie a nie są zameldowani razem - druga osoba MUSI wysłac informację do swojego urzędu, gdzie i z kim sie rozlicza.
Frigga
Fanka BB :)
Alis,aguska dzięki
Nie zgadzała mi sie kwota,program policzył inaczej niz ja,bo nie doczytalam ze suma odliczenia nie moze byc wyzsza niz podatek minus cos tam
Do zwrotu wyszlo nam 2100 :-) tylko szkoda ze prawie wszystko pojdzie na splate kredytu...:-(
Nie zgadzała mi sie kwota,program policzył inaczej niz ja,bo nie doczytalam ze suma odliczenia nie moze byc wyzsza niz podatek minus cos tam
Do zwrotu wyszlo nam 2100 :-) tylko szkoda ze prawie wszystko pojdzie na splate kredytu...:-(
Chrupcia, musze wysłac OWE info nawet jeśli mamy ten sam US?:/?
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: