reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady na CITO!

reklama
aaaaaa Dlaczego ona nie chce w nocy spać, tylko co 2h budzi się z płaczem, a w dzień jest słodziak? Skok z lękiem separacyjnym? Czy jakiś nocny ból? Miała któraś tak ze swoim starszym lub młodszym?

Lilla - pewnie taki etap, przejdzie. U nas co chwilę coś nowego pojawia się i za chwilę się zmienia.

Mieliśmy "mamo, ja nigdy nie zasnę" tydzień przed świętami i w trakcie świąt.
Teraz jesteśmy na etapie o czwartej rano "mamo pójdę spać, ty też idź - żartowałam!" pozostałe nocne pobudki na szczęście ok.
W dzień na jest "mamo, tylko się prześpię i pobawimy się znowu, ok?" OK! Super córeczko!

Lilla, u nas piardy, glod, chec zabawy lub potrzeba bliskosci. W dowolnej kolejnosci

W ciagu miesiaca bylo kilka nocy z pobudka tylko na jedzonko

Lila, u nas pobudki co 1,5-2,5 h. Chociaż te dłuższe przerwy rzadko się zdarzają. Mamy tak od miesiąca. Nie mam pojęcia co to. Obstawiam brzuszek, zęby, katar, potrzeba przytulenia czyli wszystko ;-)

reklama
właśnie, wszystko :rofl2:

Lilla - a jakie mm myślałaś podawać? Bo powiem ci, że mi też przez głowę przeszło, żeby podawać jeden posiłek dziennie mm bo nie uciągnę tyle mleka żeby było na obiadki i jeszcze na posiłek jak idę do szkoły.

Do góry