reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Porady na CITO!

reklama
Lilla zielonego pojęcia nie mam.
Generalnie owsiki łapie się z brudnego piachu gdy zanieczyszczony odchodami. Dziecko się drapie po pupie bo larwy wychodzą na zewnątrz.
No i w kupie je można zobaczyć. Czy niemowlę może mieć? Wątpię ale pewności nie mam

Piszę tutaj bo raczej mam mało czasu na czytanie ostatnio, o pisaniu nie wspominając.

Mój synek jakieś 10 dni temu dostał marchewkę, znikome ilości połknął. Po kilku dniach marchewka ziemniak. Potem była przerwa, dynia z ziemniakiem i wczoraj znowu marchewka z ziemniakiem.
Wczoraj zjadł trochę wiecej tzn kilka łyków. No i wieczorem w kupie była marchewka w formie niezmienionej.
Ktoś coś wie? Może tak być na początku czy raczej nie?

reklama
Do góry