reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady na CITO!

reklama
W czwartek była jedna krosta na brodzie a potem wyszło na policzkach i pojedyncze na pleckach. Zjadlam łososia, pestki słonecznika i.żurawine, tak to nic nowego. Może tu lepiej widać:

Załączniki

• 1408022439632.jpg
    1408022439632.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 77
Nie wiem, strasznie czerwoną ma skórę dookoła, u nas skóra jest normalna, tylko są pryszczyki na niej. Łosoś potrafi uczulić, przerzuć się na inne rybki

Undomiel mi to wygląda na trądzik mój pryszczatek podobnie wygląda. Może jutro jak dam radę zdjęcie wrzucę.

Ja już nie wrzuce, bo u Zuzi zeszło i tylko pojedyncze niedobitki mamy, ale podobnie wyglądało...czerwone i na tym krostki z czubkiem, z tym, ze to czerwone jasnialo na dworze i e kąpieli.

Kurde pogorszyło się z tą buzia, na czole są tylko białe krosty a na policzkach czerwone z białą końcówka. Położna mówi, że albo trądzik albo skaza białkowa. Tylko.w.necie piszą, że skaza to łuszczace się placki jak przy azs a to wygląda jak pryszcze...

reklama
Do góry