malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
u mnie dyszka w dol.. brzuszek naszczescie tez szybko wraca do swoich ksztaltow,ale nosze pas sciagajacy,nie wiem czy to tego zasluga tylko biodra non stop szerokasne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie dyszka w dol.. brzuszek naszczescie tez szybko wraca do swoich ksztaltow,ale nosze pas sciagajacy,nie wiem czy to tego zasluga tylko biodra non stop szerokasne
a po cesarce można nosić?
Gabiczek - gdzieś wyczytałam,że kobieta karmiąca powinna spozywać 3500 kcal dziennie by mieć pokarm i siłę na maleństwo,więc spokojnie... zostały Ci tylko 3kg,a one pójdą precz prędzej czy później :-)ja też 10 kilo mniej, zostało 3. Ale nie mogę patrzeć na siebie, czuję się jak dojarka. Na dodatek ćwiczyć nie można,diety nie można bo się pokarm straci. Mam zamiar karmić piersią pół roku więc pewnie już tak zostanie jak teraz wyglądam, a apetyt mam chyba jeszcze większy niż w ciąży. W spodnie swoje się mieszczę, ale większości bluzek nie włożę, bo opinają się na brzuchu albo na piersiach.