reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
No napina się i prutnie np..i generalnie macha tymi rączkami i nóżkami intensywnie..
no to mogą być kolki już chyba, Borys ma kolki i też się tak zachowuje, też uspakaja się tylko na rękach, ale są dni, że go mocno przyprze i nawet to nie działa:-(pijemy teraz herbatkę koperkową HIPP od pierwszego tygodnia(w torebeczkach do zaparzania) i pomaga, poprawa jest widoczna, poza tym taka poduszeczka żelowa na brzuszek Thermogel Comfort, okład zimno - ciepły, 10 x 10 cm, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
przynosi mu ulgę...
przynosi mu ulgę...
Marcelinaa
u nas herbatka odpada- chyba, że dla mnie- piję ją..nie wiem czy to coś da czy nie..ale Pindzia koperkową pluje dalej niż widzi..
czytam tak teraz w necie.. espumisan..esputicon..infacol..gripe water.. przemęczymy się dwa dni, we wtorek mam położną w domu to może się coś wymyśli..choć najchętniej to bym biegla do apteki już teraz i kupiła od razu wszystko
czytam tak teraz w necie.. espumisan..esputicon..infacol..gripe water.. przemęczymy się dwa dni, we wtorek mam położną w domu to może się coś wymyśli..choć najchętniej to bym biegla do apteki już teraz i kupiła od razu wszystko
Ostatnia edycja:
Marcelinaa
dokładnie..
kurde chyba dziś ładna pogoda będzie, myślicie że to dobry dzień na spacr?
kurde chyba dziś ładna pogoda będzie, myślicie że to dobry dzień na spacr?
Dobry, dobry. Tez się wybieram. Zresztą już zaliczony mamy pierwszy spacer. To będzie trzeci....
A może coś zjadłaś wiatropędnego, Marcelina? Moja też tak reaguje jak się pruty zbliżają, ale się nie drze w ogóle tylko postęka, postęka. Powywija kończynami, napnie się, pierdnie i uspokoi. Robię jej gimnastykę nóżki góra- dół i to często pomaga. Nawet zrobi kupę przy tym. Albo kładę na brzuszek i zauważyłam, że tak lubi spać.
Nie sądzę, żeby to były kolki, tylko dziecko tak reaguje na "jazdy" w jelitach. Kolki są bardziej hardcorowe.
A może coś zjadłaś wiatropędnego, Marcelina? Moja też tak reaguje jak się pruty zbliżają, ale się nie drze w ogóle tylko postęka, postęka. Powywija kończynami, napnie się, pierdnie i uspokoi. Robię jej gimnastykę nóżki góra- dół i to często pomaga. Nawet zrobi kupę przy tym. Albo kładę na brzuszek i zauważyłam, że tak lubi spać.
Nie sądzę, żeby to były kolki, tylko dziecko tak reaguje na "jazdy" w jelitach. Kolki są bardziej hardcorowe.
reklama
a85-juz ten temat dziewczyny poruszły i okzajuje sie ze wszytskim maluchom łuszczy sie skóra...poprostu pierwsza warstwa musi zejsc Kapiel w oilatum i smarowanie oliwka/kremem/balsame nawpenwo troche pomoze ale swoje musi zejsc
Podziel się: