Milupa Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bądź holle Kaszki dla niemowląt - Bio Drogeria Czytaj skład, bo są glutenowe, bezglutenowe z cukrami i bez:-)
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Milupa Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bądź holle Kaszki dla niemowląt - Bio Drogeria Czytaj skład, bo są glutenowe, bezglutenowe z cukrami i bez:-)
karola, potrzebuję kupić kaszkę mannę bezmleczną.
Czy którąś możesz polecić. Jesteś z niej zadowolona??
MILUPA BIO KASZKA ZBOZOWA 7 ZIAREN BEZMLECZNA Od6m (2018667910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my mamy taką. Szybko się przyrządza- wystarczy woda. Tylko z tymi bobovitami jest o tyle prościej, że pisze ile należy dać kaszki, żeby otrzymać 2-3g glutenu, a tu nie wiem, bo jest tam również mąka ryżowa, kukurydziana, które go nie zawierają. Może ktoś jest bardziej oświecony? Ja daję 1/2 łyżeczki, ale chyba za mało...
EDIT:
http://galeriabobasa.pl/sklep?page=...page=flypage.tpl&product_id=91&category_id=19 znalazłam pszenną z Holle i tu sprawa będzie jasna ile jej dać
EDIT:
http://galeriabobasa.pl/sklep?page=...page=flypage.tpl&product_id=91&category_id=19 znalazłam pszenną z Holle i tu sprawa będzie jasna ile jej dać
Ostatnia edycja:
Nikos
Mama Kuby i Leny
To dobrze, że robicie wymaz....bo może tego pneumokoka już tam nie ma A esberitox ja też dawałam 1x w sezonie zimowym przez 6 tygodni. Fran zawsze się 'trzymał' jak go brał
Nowy wymaz wykazał brak Pneumocoka Niestety jest jeszcze jedna inna cholera:-(
No ale dobrze choć, że pozbyliśmy się tej pierwszej
Nikos
Mama Kuby i Leny
Fajnie, że napisałaś o Gerber. W takim razie będziemy kupować tylko Bobovitę i czasem Hipp. Nie ma nic gorszego niż żywność modyfikowana genetycznie. Nie wspomnę o MOM. Syf jakich mało.Dziewczyny,co do jedzenia słoikowego,to nie wiem czy pamiętacie,ale chyba jakoś troszke ponad rok temu,była taka głosna sprawa,mianowicie: do roznych koncernów,które zajmują się zywieniem naszych maluszków,rozesłano ankiety,w których m.in było pytania o stosowanie żywnosci GMO i MOM. NIestety Gerber wypadł najgorzej,bo olali ankiete,czyli ewidentnie mają coś na sumieniu!
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Nikos super, ze nie ma pneumokoka A ta inna cholera to też nie wiadomo, czy powoduje katar u synka....może tylko se siedzi ;-)
No tak, tego nie wiadomo.
A to dziadostwo to Haemophilus Influenza (czy jakoś tak). W każdym razie w szoku byłam jak to zobaczyłam, bo przecież dzieci dostają na to szczepionki (HIB). To myślę, jak on to może mieć skoro był na to szczepiony. Patrzę na jego kalendarz szczepień i okazało się, że jak nasze starszaki były szczepione to ta szczepionka (HIB) była w zalecanych odpłatnych. No więc go na to nie szczepiłam. Teraz na szczęście nasze maluchy mają to w 5 w 1, czy 6 w 1. Ale się rozpisałam
Podziel się: