flower188
Fanka BB :)
Tonya, karolaola - ja moją małą karmię w dzień co 2h (licząc od początku karmienia) jak z zegarkiem w ręku, czasem ma dłuższą przerwę ok3h jak ma tą dłuższą drzemkę na podwórku; mała je na noc około 20 i później o 4-5 dopiero no i dalej cykl co 2h;
kupki robi 1-2 dziennie ale takie, że w pieluchę się nie mieszczą
moja przybrała 675 w 5 tyg i lekarka twierdzi że bardzo ładnie więc się nie przejmuj i chyba nie ma sensu dokarmiać mm
karolaola - jak tam ciemieniucha i krostki? też myślałam wcześniej że skończę karmienie po powrocie do pracy ale w sumie i tak wtedy będą miały inne pokarmy więc cyc jak jestem w domu (po południu, na noc, w nocy lub nad ranem) to już nie takie obciążenie - zobaczymy w praniu jak to wyjdzie
w piątek mieliśmy "szalony" dzień i mała totalnie się rozregulowała więc w sobotę był trochę problem z karmieniem (wrzask i nie chciała jeść) dlatego odciągnęłam pokarm laktatorem i próbowałam podać z butelki - też nic. Ale zaczęłam się trochę obawiać czy moja w ogóle będzie chciała z butelki jeść jak już będzie czas dokarmiania?? za to z łyżeczki pięknie je lekarstewka wiec w razie czego będę się męczyć łyżeczką może...