ho ho gorąco było a ja mam swoją teorie i nie wypowiem jej chyba bo byście mnie tu zlinczowały
Jaką jaką :-)?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ho ho gorąco było a ja mam swoją teorie i nie wypowiem jej chyba bo byście mnie tu zlinczowały
maggie, bo ja już nie mogę. Czytam to forum i krwią się momentami zalewam. Mam wrażenie, że momentami dziecko traktowane jest jak kosmita. I bez urazy, ale albo niektóre popadają w mini-paranoje, albo po prostu jestem niedojrzałą gówniarą z dwójką maluchów - patologia .
właśnie ja się też zastanawiałam czy jestem jakaś lekkomyślna bo nie obserwuje i nie analizuje tak swojego dziecka. Dość często chodzimy do pediatry, jak mi się cos nie podoba to jej mówię i zazwyczaj wszystko jest ok.. oby tak zostało....
maggie, nie- po prostu jesteś normalna
mucha - To że LIlce ani Tymonowi się nic nie stało nie świadczy o tym że jest to bezpieczne tak samo jak i na odwrót.
Jeżeli masz inne zdanie/podejście nie oznacza to od razu że ta druga osoba jest nienormalna jak to raczyłaś ująć.
Poza tym chyba forum jest po to żeby dzielić się dobrymi radami/troskami/zapytać o coś co Cię nurtuje?
Bo bez urazy, ale zaczynam się zastanawiać czy większość naszych dzieci ma faktycznie jakieś problemy czy same ich na siłę szukamy.