reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradę

Serduszko biło ? Ciąża na pierwszy rzut oka mogła być zdrowa, mogła być też obarczona wadami, mógł zaistnieć szereg różnych innych czynników. Czy ciąża jest zdrowa to dopiero na badaniach prenatalnych można się dowiedzieć. Jeśli przez długi czas nie mogłaś pomimo starań zajść w ciążę i to jest Twoje 2 poronienie jedno po drugim to niestety gdzieś jest tego przyczyna.
właśnie nie słyszałam jeszcze serduszka bicie, bo jestem w 6 tygodniu ciąży i nie rozumiem dla czego drugi raz mi się przytrafiło 😭😭😭

reklama
właśnie nie słyszałam jeszcze serduszka bicie, bo jestem w 6 tygodniu ciąży i nie rozumiem dla czego drugi raz mi się przytrafiło 😭😭😭
Lekarze we wczesnej ciąży nie dają słuchać bicia serduszka, pokazują je tylko na usg. Nikt nie wie dlaczego spotyka Cię to kolejny raz, dlatego tak ważne są badania by poznać ewentualną przyczynę. Co badano ci w klinice niepłodności ? Czy partner też był badany ?

nie nic nie biorę żadnych z tych leków Nie mam i Nie miałam tarczycy....
Nie mozesz nie mieć tarczycy jesli jej wycinanej nie miałaś. Możesz ją mieć zdrową, ale to tez nie jest kwestia tego, bo hormon tarczycy się waha. Także możesz być dzisiaj zdrowa, a za jakiś czas mozesz mieć chorą tarczycę. Jesli mialas w klinice bocian badania to pewnie zrobili Ci ale mozesz nie wiedzieć. Niestety, przykro mi ze Ci się coś takiego przydarzyło. Teraz mialas wizytę w klinice u Bociana w celu potwierdzenia ciazy? Czy u innego ginekologa? Powinni Cie teraz wziąć pod kontrolę i sprawdzić co mogłoby być przyczyną nie utrzymania ciąży. Możliwe że potrzebujesz leki na poczatku ciąży, aby utrzymać ją. Ale pod tym kątem musisz być dokładnie zbadana przez lekarzy z kliniki...

reklama
Takie zarzywam

Załączniki

• 69ea4f23-5663-4d23-a57a-16f315ba0be9.jpg
    69ea4f23-5663-4d23-a57a-16f315ba0be9.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 48
Do góry