reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Wiesz Pola, mam doła bo rozwarcie może juz tylko w jedną stronę postępować (czyli sie powiększać) a przy trybie zycia jaki prowadzi mama prawie dwulatka ten postęp na pewno brdzie szybszy niż bym chciała :-(
Miejmy nadzieję, że jednak będzie dobrze. Jesteśmy już tak blisko, że teraz musi być już tylko dobrze.
Dbaj o siebie!!!
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Jutro idę na wizytę i na usg 4d i też jestem pełna obaw. Już chciałabym mieć to za sobą.
Z jednej strony ogromnie się cieszę, że zobaczę mojego Maluszka, ale z drugiej martwię sie, czy wszystko będzie dobrze...
Do tego szaleją mi hormony i jak sobie o tym pomyślę, to znowu płaczę ...
Z jednej strony ogromnie się cieszę, że zobaczę mojego Maluszka, ale z drugiej martwię sie, czy wszystko będzie dobrze...
Do tego szaleją mi hormony i jak sobie o tym pomyślę, to znowu płaczę ...
Agusiaa, może nie będzie tak źle! Powiem Ci, że w pierwszej ciąży przez ostatni miesiąc chodziłam z rozwarciem na 1 cm, i każdego dnia czekałam żeby się zaczęło, a tymczasem Maks się urodził po wywołaniu porodu 3 dni po terminie. Może masz taką "urodę"..... ale faktycznie trochę trzeba się pooszczędzać.
Pola, proszę nie snuć czarnych wizji, jest i będzie wszystko dobrze!
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Olu już mi przeszły czarne wizje :-) chociaż dalej się boje, jak to przed każdym usg. Ale od 6 rano nie śpię, bo już taaaaaaaaaaaak bardzo chce zobaczyc mojego Maluszka.
Odezwę się wieczorkiem co i jak.
szopek
Mama Kniazia Burubara
Moja dzidzia wazyla tydzien temu 1380g (29tydz.).... Czy to nie za mało??
Ja tu widze większe parametry Waszych maleństw
Lekarz nie stwierdził nieprawidłowosci, ale czy ktoś ma jeszcze taką dzidzię wagowo??
Dominik w 29 tyg. ważył 1255 i lekarz nie stwierdził nieprawidłowości żadnych.
Tydzie� cia�y - tydzie� po tygodniu. Rozw�j dziecka
_madzia19_
przyszła mamusia
Moja w 29 tyg waży 1212g:-) ale moja to chyba ogólnie malutka będzie bo od samego początku mówili
reklama