reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

widocznie organizm wydala jakis skladnik a delikatna skora itd tak reaguje
ja niewiem ile kobity musza sie nameczyc :wściekła/y:

reklama
Hej wczoraj bylam u lekarza powiedziala mi ze niema poprawy z moja szyjka.
Powiedziala ze powinna mnie do szpitala wyslac ale poczekamy jeszcze 10 dni mam duzo lezec i juz wiem ze napewno bede miala cesarskie ciecie.
Pozdrawiam

Hej wczoraj bylam u lekarza powiedziala mi ze niema poprawy z moja szyjka.
Powiedziala ze powinna mnie do szpitala wyslac ale poczekamy jeszcze 10 dni mam duzo lezec i juz wiem ze napewno bede miala cesarskie ciecie.
Pozdrawiam
Ewunia, leż kochana, jak trzeba. Ja też leżakuję i narazie szpital poszedł w odstawkę. A dlaczego będziesz miała cc?

ach co sie dzieje majoweczki....
ewunia odpoczywaj jak najwiecej teraz a bedzie dobrze
Ja ide do okulisty w przyszlym tygodniu zobaczymy co powie na temat mojej siatkowki

Pierwsza ciaze przechodzialam dobrze przy kacperku tez mialam cc dlatego ze mialam szyjke nie rozwinieta i dziecko sie juz dusiło.A teraz mnie czeka cc dlatego ze mam za krótka szyjke.Dzieki za pocieszenie

Jestem po piątkowej wizycie u lekarki. Potwierdzona dziewczynka. Szyjka w porządku. Pobrana cytologia. Na następny raz zrobić morfologię i mocz. Następna wizyta za miesiąc.

jestem po wizycie. niestety szyjka skrócona i do tego rozwarcie 1 cm :szok::wściekła/y:
mam brac nospe 2 x dziennie. a poza tym dziewczynka nadal jest dziewczynka i wszystko rozwija sie prawidłowo, ale ogólnie złapałam doła po wizycie.

reklama
Dlaczego masz doła? Przecież Maluszek zdrowy, a rozwarcie może jest tylko chwilowe? Bierz no-spe i odpoczywaj jak najwięcej. Uważaj na siebie