reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

Już po wizycie,ufff.
Wyniki krwi w normie, w moczu wykryte białko.
Ciśnienie mi tylko skacze, zwłaszcza jak ktoś (M) mnie wkurzy.
Niunia już się obróciła głową w dól i potwierdziło się, że to dziewczynka. Totroche rozczarowało przyszłego tatusia, bo miał jeszzcze odrobinę nadziei, że będzie syn:wściekła/y: Kupił nawet dla siebie i ewentualnego synka klocki lego.
Jestem zła na niego i jest mi trochę przykro:-(

reklama
Keyko moj maz tez zawiedziony ze to nie syn tylko druga corcia,ale on nie traci nadziei i powiedzial ze nastepnym razem zrobimy chlopaka ;)

Wiecie ja sie ciesze że będe w koncu w domu babke miała :-D a co do tatusiów przecież nie na darmo sie mówi że tata chce chłopaka a i tak zawsze faworyzuje córcię! Wiec jak sie urodzi córeczka to i tak oszaleje na jej punkcie :-) a na chłopaka zawsze jest jeszcze czas hihi a i podobno wogóle trudniej "zbroić" córcie niż synka ;-) wiec to trudniejsze juz za nami :-)

Dziś byłam u lekarza, wszystko jest ok, pani nawet podpięła mnie pod ktg :-) Tylko jakoś dziwnie nie mogła na początku wymacać szyjki, bo była strasznie wysoko. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale chyba z każdą wizytą jest wyżej :baffled: Nie powinna czasem już zacząć się obniżać?
No i dzidzia nadal położona miednicowo :no:

u Mnie byla chora atmosfera tesciowa raczej jej coreczka ma 3 chlopakow, a i u nas teraz syn a wiecej rodzenstwa M nie ma wiec bylo ze corcia corcia tesciowa daje czekolade i sie pyta czy chce ja nom a ona bedzie dziewczyna hahahahaha ale byla zdziwiona jak jej pisorka pokazalismy i mowila ze moze sie zmieni cos ze cos tam... al chyba juz sobie to uswiadomila hehe a jak powiedzielismy ze Alan powiedziala ze Arabskie i ze niechce takiego imienia dla wnuka

Moje drogie, czy miałyście już robione badania na antygen HBS???
ja dziś odebrałam wynik 0,169 wychodzi że jest ujemny, to chyba dobrze co:confused:
powiedzcie mi proszę bo wizytę mam dopiero 25.03:baffled::baffled:

ale napisalam " Ci Ci" ni ladu ni skladu .... ale to zmeczenie bo dzis mialam meksyk dwa razy w szpitalu u baci na sama gore poprosu zmeczenie hehe

a co do HBS to nie mialam robione i szczeze to mi ten skrot nic nie mowi ja patrze na wasze badania i jak narazie mam te same wiec pewnie lekarz jeszcze kaze mi je zrobic chyba ze niewiem co ....

reklama
ale napisalam " Ci Ci" ni ladu ni skladu .... ale to zmeczenie bo dzis mialam meksyk dwa razy w szpitalu u baci na sama gore poprosu zmeczenie hehe

a co do HBS to nie mialam robione i szczeze to mi ten skrot nic nie mowi ja patrze na wasze badania i jak narazie mam te same wiec pewnie lekarz jeszcze kaze mi je zrobic chyba ze niewiem co ....
te badania sie robi już pod koniec ciąży no w 30 tc gdzieś w tych terminach, na pewno będziesz je robić WR i antygen HBS