reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

EWCIU ja jestem na diecie MŻ od miesiaca,co prawda nie jem prawie wcale slodyczy ale czasem sie zdarzy;-)ogolnie jestem zadowolona bo zlecialo mi z wagi prawie 6 kg:tak:wiem ze to dosc duzo ale ja jakos nie widze w sobie zmiany:no:nie wiem skad w takim razie zeszlo?Teraz sa juz malutkie spadki wagi ale po malutku jednak spada,musze sie znowu przylozyc bo troche zaniedbuje swoje postanowienie;-)szczegolnie teraz przed @ i w jej trakcie:tak:

reklama
W miesiąc 6kg tylko dlatego, że mniej jesz? GRATULACJE!
U mnie to nie przejdzie, ja czasami prawie nie jem a swoje ważę. 6kg o byłoby moje marzenie. Więcej nie mogę bo źle wyglądam. No i co ze skórą? Któraś miała pisać o jakichś extra kosmetykach.

Dziś 66,5kg :szok: W moim przypadku to już przegięcie :wściekła/y: Biorę się :tak: Ktoś mi potowarzyszy? Wesprze? Podpowie jak ćwiczyć by zmieścić się w spodnie? Przecież nie mogę ciągle chodzić w dresach :-D no i już nie mam wymówki, że dopiero urodziłam, Franek ma już 10 m-cy!

Ja bo waże dokładnie tyle samo, postaram sie zacząć od jutra mniej jeść:tak: albo od niedzieli bo w sobotę imprezka.

ja mam jeszcze jutro ostatni dzien laby ... w pazdzierniku startuje z druga Dyszka /i tym co w tym miesiacu niestety odrobilam ;(/ no ale nie mozna wiecznie sie umartwiac :D

Mea, jak tam twoje odchudzanie? Są już efekty?
Ja się czuję szczuplej, ale waga ani drgnie :-) He he, wmówiłam sobie i jest nieźle, szkoda, że w spodnie dalej nie wchodzę.

mi stanelo na 71.6 i na razie przestalam sie odchudzac juz od mies. mysle zeby jednak jeszcze zejsc do 65kg ale to zaczne dopiero pod koniec pazdziernika bo jak na razie za duzo imprez sie szykuje i za duzo dobrego jedzonka:)
a co do wagi to ja tez na poczatku cxzulam sie z nia swietnie i mega szczuplo,ale teraz mi znow powoli przeszkadza. czuje sie czasem nadal bardzo gruba,choz wchodze w ciuchy sprzed ciazy. moze to kwestia przyzwyczajenia sie i checi zmiany czegos w sobie.

Mea- gratki, suwaczek wyglądea imponująco
Marzka- hm, ja też ważę 55 przy takim w3zroście ale chętnie bym jeszcze schudła.

Chociaż właściwie nie o schudniecie mi chodzi a bardziej o nadanie fajnego kształtu bo waga nawet ok ale brzuch mi się nie podoba. Ramiona i pupa też. W związku z tym chce trochę ograniczyć sól żeby mi woda zleciała i zacząć ćwiczyć- dziś 70 brzuszków i trochę rozciągania rano. Wieczorem też planuję trochę brzuszków i ćw na ramiona i pupsko.
Cel- zmieścić się w strój kąpielowy i nie uciekać w nim sprzed lustrea;)

reklama
Do góry