reklama
Takie na szybko znalazłam
Co zrobić, żeby przytyć? - Nie daj się zjeść chorobie .org
Dieta dla tych, ktrzy chc przyty, Dieta > Dieta dla tych, ktrzy chc przyty
ja to czytam, zeby wiedziec czego nie jeść
Co zrobić, żeby przytyć? - Nie daj się zjeść chorobie .org
Dieta dla tych, ktrzy chc przyty, Dieta > Dieta dla tych, ktrzy chc przyty
ja to czytam, zeby wiedziec czego nie jeść
ola10
Fanka BB :)
u mnie 70 -71 kg zalęży gdzie wagę postawię
ale maży mi się 6 z przodu
3 kilo schudłam w polsce po pierwsze upały i nic sie jeśc nie chciało a po drugie upaly nie mam klimy w samochodzie więc wszędzię chodziłam pieszo no i długasne spacerki z Alankiem Srednio w ciągu dnia robiłam ok 4-5kilometrów
a teraz wróciłam do siebie i lipa ciagle pada a ja na kanapie przed tv z paczką ciastek
ale maży mi się 6 z przodu
3 kilo schudłam w polsce po pierwsze upały i nic sie jeśc nie chciało a po drugie upaly nie mam klimy w samochodzie więc wszędzię chodziłam pieszo no i długasne spacerki z Alankiem Srednio w ciągu dnia robiłam ok 4-5kilometrów
a teraz wróciłam do siebie i lipa ciagle pada a ja na kanapie przed tv z paczką ciastek
lanjaa
Aga mama Julii
No to ja się pochwalęOd poniedziałku sie odchudzam i chyba już trochę spadłobłąd zrobiłam że się nie zważyłam w poniedziałek ale wczesniej waga mi wskazywała 71-72 kg a wczoraj 69,5 kgmoże nie jest to dużo ale zawsze już 6 z przodu i się nie poddaje. Dawno mi juz tak dobrze nie szło, zawsze przy pierwszej okazji zjadałam coś słodkiego a teraz nawet aż tak mnie nie ciągnie i nie jestem głodna a zawsze nie mogłam doczekać godzinny posiłkuTrzymajcie kciuki:-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
Waga z wczoraj 65,2kg. Jak dla mnie niezadowalająca :-( Nie odchudzam się bo karmię, ale /napiszę po raz setny :-)/ muszę się za siebie wziąć, chyba jakieś brzuszki czas uskutecznić, a do tego shake my pupka :-)
lanjaa
Aga mama Julii
U mnie 68 kg, wolno ale w dół
madziara-kr
Fanka BB :)
U mnie 68 kg, wolno ale w dół
u mnie nie chce już ruszyć w dół, nie dziwię się bo ostatnio ciągle bym coś pałaszowała,
nie widzę dla swojej wagi nadziei...
w przyszłym tygodniu idę na aqua aerobic może jak potrząsnę tłuszczem to coś ruszy... ;/
Mama Stacha
&Franka&Janka
Dziś 66,5kg W moim przypadku to już przegięcie Biorę się Ktoś mi potowarzyszy? Wesprze? Podpowie jak ćwiczyć by zmieścić się w spodnie? Przecież nie mogę ciągle chodzić w dresach no i już nie mam wymówki, że dopiero urodziłam, Franek ma już 10 m-cy!
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Upychać? Mojego się nie da, wylewa się, a spodni zapiąć nie mogę.
Rozpoczęłam już delikatne ćwiczenia, w ciągu całego dnia zrobiłam max 50 brzuszków w seriach po 10, bo więcej nie jestem w stanie. Cherie kiedyś pisała, że robi 150-200, ja chyba nigdy tak nie dam rady. Dziś jeszcze nic nie ćwiczyłam :-(
Postanowiłam nie jeść słodyczy, a tak mi się ciasta chce, że normalnie mam ochotę wziąć się za pieczenie. :-/
Rozpoczęłam już delikatne ćwiczenia, w ciągu całego dnia zrobiłam max 50 brzuszków w seriach po 10, bo więcej nie jestem w stanie. Cherie kiedyś pisała, że robi 150-200, ja chyba nigdy tak nie dam rady. Dziś jeszcze nic nie ćwiczyłam :-(
Postanowiłam nie jeść słodyczy, a tak mi się ciasta chce, że normalnie mam ochotę wziąć się za pieczenie. :-/