reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

reklama
Maarta gdzie ty masz te 67 kg:szok::szok::szok:

A ja chyba też będę się musiała wziąść za odchudzanie..bo coś mi się przybiera troszkę:zawstydzona/y: Jak już było nawet 62..to teraz łup//64:no:
A brzyszysko mam takie że mi z każdych spodni wychodzi:wściekła/y:
Hahaha waga raczej nie kłamie;-)
W sumie dużo zalezy od budowy ciała,ja mam masywną, moje dzieci tez na swoje kg nie wygladają.

Madziara i chyba i ja sie za jakieś postanowienie solidne wezmę bo szlag mnie już trafia.

Mea brawo, jestem pełna podziwu, kurcze u mnie z tym samozaparciem problem jest.

Ula słucham jak to zrobiłaś:confused:Każda podpowiedź na wagę złota:tak:Ja znowu zapomniałam sobie zrobić śnadania do pracy i znowu się skończy na drożdzówce kupionej w sklepie:wściekła/y:
heh ja jem tylko owoce i warzywa!!! najadam sie do syta ale tylko nimi.Pije bardzo duzo wody no i to ta cala tajemnica hehe:-D

OMG:szok:a nie boisz się efektu jojo jak zaczniesz jeśc innne rzeczy:confused:A w jakim czasie ci to 5 kg spadło?
nie boje sie:) heh kiedys tez tak sie odchudzalam i schudlam 26kg a w zeszlym roku zanim zaszlam w ciaze to w troche wiecej niz mies schudlam 16kg! Ja zawsze mialam tendencje do tycia,szybko chudne za to jak zaczne odchudzanie. Po kiazdej diecie moze nastapic efekt jo-jo to wszystko zalezy jak zacznie sie po diecie wprowadzac posilki. Jesli to nie bedzie doslowne zucenie sie na jedzenie to wszystko bedzie ok.

nie boje sie:) heh kiedys tez tak sie odchudzalam i schudlam 26kg a w zeszlym roku zanim zaszlam w ciaze to w troche wiecej niz mies schudlam 16kg! Ja zawsze mialam tendencje do tycia,szybko chudne za to jak zaczne odchudzanie. Po kiazdej diecie moze nastapic efekt jo-jo to wszystko zalezy jak zacznie sie po diecie wprowadzac posilki. Jesli to nie bedzie doslowne zucenie sie na jedzenie to wszystko bedzie ok.

zachecilas mnie, od dzis zamieniam sie w krolika :D

reklama
Do góry