reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja po weselu mam całkiem niezły bilans, dziś waga pokazała 64,4kg, czyli jednak dążę do celu :-) Wesele to był dla nas czas przemyśleń, kiepsko wyglądaliśmy w ubraniach (ja kupowałam nową kieckę i ciężko było dobrać taką by brzuszka nie było widać, nogi do tej pory jak sarenki zamieniłi się w masywne baleroniki), M ledwo wlazł w garnitur, do tego chęci do tańca i zabawy nie mieliśmy wcale, za to na jedzenie spore. No i postanowiliśmy wziąć się za siebie. Nowy tydzień, nowe postanowienie, a za miesiąc następne wesele więc trzeba mieć silną wolę :-)
lanjaa
Aga mama Julii
DokładnieZa tydzień wracam do pracy i byłam na zakupach.Czy wszystkie fajne ciuchy muszą być w rozmiarze 38
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
u mnie 94,1 !! znowu pol kilo mniej
stan z ubieglego poniedzialku 94.1
stan na dzis 92.8
1.3 kg to calkiem dobry wynik
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
stan z ubieglego poniedzialku 94.1
stan na dzis 92.8
1.3 kg to calkiem dobry wynik
stan na dzis 92,4 ... niby w dol ale mniej
Mama Stacha
&Franka&Janka
U mnie 65,2kg. Kręcę się koło tych 65kg, raz niżej raz wyżej, czyli efektów brak, no ale też nic nie robię by waga leciała w dół.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
stan na dzis 92,4 ... niby w dol ale mniej
dzis 92,1
biorac pod uwage weekend ktory jadlam wszystko i w wiekszych ilosciach /w gosciach to co chwile jakas kawka ciasto ... / to i tak wynik pozytywny bo mniej
aga6671
Mama Hani i Tomka
No ładnie Mea
U mnie cały czas 67, ale jak Mama Stacha nic nie robię w kierunku spadku wagi.
Maarta gdzie ty masz te 67 kg
A ja chyba też będę się musiała wziąść za odchudzanie..bo coś mi się przybiera troszkę Jak już było nawet 62..to teraz łup//64
A brzyszysko mam takie że mi z każdych spodni wychodzi
reklama