reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

reklama
u mnie 62.8
czyli prawie kilo zleciało
mimo obzarstwa
ale jakos w to nie wierze bo tego nie czuje
moze wkoncu łaskawie jutro kupie produkty na diete
bo bardzo bym chciała przekroczyc magiczna 60 w doł
i ten brzuch mnie dobija:crazy::-(

ja ważę 10 więcej desmont, a mój brzuch to koszmar :( Ponoć rozstępy z czasem bieleją ? Kolejny mit.... nic nie bieleją, moje wyglądają jak w dniu porodu , nadal!!! Pomimo, kremów, maści, masażów , natrysków wodą itd itp :( Chlip chlip, już nigdy nie założę bikini :(

Ech te rozstępy:-( Ale gdyby mój A się dowiedział że cudny no-scar za 40 zł leży na szafce i uzywałam go tylko kilka dni..to by mnie udusił:-D:-D:-D
A ja tak ogólnie jestem zadowolona ze swojego wyglądu..wiadomo kilka kg przydałoby się pozbyć..ale nigdy nie należałam do szczupłych a jak na matkę 2 dzieci szybko wróciłam do formy:-)
A brzuch..no cóż..nie można mieć wszystkiego:no:
Ja się zacznę odchudzać jak skończę karmic..bo wtedy waga poszybuje w górę zapewne:szok:

U mnie 62,8 ....pare gramow czy moze 1 kilogram w gore...ale to pewnie wina Majowkowego obzarstwa :p ehhh....rozstepy tez mam, troche na brzuchu i na posladkach ze 2-3, jakos tez nie znikają...trudno..uroki macierzynstwa....

no wlasnie :( te rozstepy... ja mam duzo,
na piersiach i na boczkach... jak zebra jakas
ciekawe czy tak to juz zostanie, zeby chociaz zbledly

ja ważę 10 więcej desmont, a mój brzuch to koszmar :( Ponoć rozstępy z czasem bieleją ? Kolejny mit.... nic nie bieleją, moje wyglądają jak w dniu porodu , nadal!!! Pomimo, kremów, maści, masażów , natrysków wodą itd itp :( Chlip chlip, już nigdy nie założę bikini :(

no ja tych rozstepow jakis wielkich nie mam
bo pojawił mi sie w dzien wyznaczonego terminu porodu
połozna na ktg mowiła ze jak tak pozno sie pojawiły to jakies szpeczace nie beda:dry:
nie pytajcie co robiłam ze sie pojawiły:wściekła/y:

mi bardziej oponka przeszkadza:crazy:
ale co tam moze natalka ze stara matka
chociaz na kawe pojdzie:blink:

reklama
65kg dziś, czyli ciut mniej, choć w środku tygodnia było niżej. Jestem zadowolona, jeszcze -1kg i dojdę do wagi sprzed pierwszej ciąży. A w ogóle to od dziś zamierzam regularnie ćwiczyć brzuszki.

Do góry