reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poniedziałkowe ważenie

reklama
u mnie 62.8
czyli prawie kilo zleciało
mimo obzarstwa
ale jakos w to nie wierze bo tego nie czuje
moze wkoncu łaskawie jutro kupie produkty na diete
bo bardzo bym chciała przekroczyc magiczna 60 w doł
i ten brzuch mnie dobija:crazy::-(

ja ważę 10 więcej desmont, a mój brzuch to koszmar :( Ponoć rozstępy z czasem bieleją ? Kolejny mit.... nic nie bieleją, moje wyglądają jak w dniu porodu , nadal!!! Pomimo, kremów, maści, masażów , natrysków wodą itd itp :( Chlip chlip, już nigdy nie założę bikini :(

Ech te rozstępy:-( Ale gdyby mój A się dowiedział że cudny no-scar za 40 zł leży na szafce i uzywałam go tylko kilka dni..to by mnie udusił:-D:-D:-D
A ja tak ogólnie jestem zadowolona ze swojego wyglądu..wiadomo kilka kg przydałoby się pozbyć..ale nigdy nie należałam do szczupłych a jak na matkę 2 dzieci szybko wróciłam do formy:-)
A brzuch..no cóż..nie można mieć wszystkiego:no:
Ja się zacznę odchudzać jak skończę karmic..bo wtedy waga poszybuje w górę zapewne:szok:

U mnie 62,8 ....pare gramow czy moze 1 kilogram w gore...ale to pewnie wina Majowkowego obzarstwa :p ehhh....rozstepy tez mam, troche na brzuchu i na posladkach ze 2-3, jakos tez nie znikają...trudno..uroki macierzynstwa....

no wlasnie :( te rozstepy... ja mam duzo,
na piersiach i na boczkach... jak zebra jakas
ciekawe czy tak to juz zostanie, zeby chociaz zbledly

ja ważę 10 więcej desmont, a mój brzuch to koszmar :( Ponoć rozstępy z czasem bieleją ? Kolejny mit.... nic nie bieleją, moje wyglądają jak w dniu porodu , nadal!!! Pomimo, kremów, maści, masażów , natrysków wodą itd itp :( Chlip chlip, już nigdy nie założę bikini :(

no ja tych rozstepow jakis wielkich nie mam
bo pojawił mi sie w dzien wyznaczonego terminu porodu
połozna na ktg mowiła ze jak tak pozno sie pojawiły to jakies szpeczace nie beda:dry:
nie pytajcie co robiłam ze sie pojawiły:wściekła/y:

mi bardziej oponka przeszkadza:crazy:
ale co tam moze natalka ze stara matka
chociaz na kawe pojdzie:blink:

reklama
65kg dziś, czyli ciut mniej, choć w środku tygodnia było niżej. Jestem zadowolona, jeszcze -1kg i dojdę do wagi sprzed pierwszej ciąży. A w ogóle to od dziś zamierzam regularnie ćwiczyć brzuszki.

Do góry