reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poniedziałkowe ważenie

reklama
U mnie bylo tak: w ciąży startowałam z wagą 72 kg:zawstydzona/y:, przytyłam 10 kg:-) ale w 9 miesiącu przez pobyt w szpitalu straciłam 3 kg:szok: a potem tydzień w szpitalu z małą i do domu wróciłam z wagą 71 kg. Przez następne 2 tyg zleciałam do 68 kg:-), ale teraz niestety 69,5 kg:wściekła/y:I co z tego, że mam mniej niż przed ciążą jak brzuch większy i nie we wszystkie spodnie się dopnę:no:. Musze schudnąć do powrotu do pracy, oto moje postanowienie:-)

u mnie +1kg:(:(:(:( obijalam sie nieziemsko no i kebaba zjadlam tost jadlam! glupia ja!!!!
z tym ze wczoraj oswiadczyli mi rodzice ze moja waga oszukuje i dodaje +4kg! ale bym sie cieszyla jakby tak bylo:):):)):)

ze mnie chyba schodzi troche wody bo dzis waga pokazala 97,4 !! ale nie ma co sie cieszyc na zapas ... jeszcze ponad 17 kg przedemna a latwo nie bedzie !!

U mnie po agroturystycznym weekendzie u myśliwych wczoraj mała zwyżka 65,3kg, natomiast dziś rano już 64,7kg. Ja "dążę" do celu etapami, najbliższy to stabilne 64kg (waga sprzed pierwszej ciąży).

reklama
Do góry