reklama
Agata_K
Fanka BB :)
Domi, no walczę, walczę Mam trzydziestkę niedługo i się zastanawiam, czy sobie tego na urodziny zamiast prezentu nie zażyczyć
Maghdalena ja rowniez przeczytam
moj maz Marek i ja tez mamy te same inicjaly MS, wiec i nasz synek tez bedzie tak mial,
dlugo sie zastanawialismy bo fajnych imion na M jest sporo ale zawsze nam jakies sie zle kojarzylo np. Maciek syn sasiadow, Michal, Mateusz juz w rodzinie...
zatem skoro robilam test w Mikolajki i zobaczylam cudowne dwie kreseczki zdecydowalismy sie na Mikolaja
A co sadzicie dziewczyny o Lucjanie albo Leonie??
moj maz Marek i ja tez mamy te same inicjaly MS, wiec i nasz synek tez bedzie tak mial,
dlugo sie zastanawialismy bo fajnych imion na M jest sporo ale zawsze nam jakies sie zle kojarzylo np. Maciek syn sasiadow, Michal, Mateusz juz w rodzinie...
zatem skoro robilam test w Mikolajki i zobaczylam cudowne dwie kreseczki zdecydowalismy sie na Mikolaja
zaczarowana79
3*mama :-)
Ja też, ja też przeczytałam! U nas jakoś tak się ułożyło że wszyscy na P, anajstarszy Na J... więc przydałaby się ta Julka dla równowagi. :-) Na M? Marcin, Marcel, Michał... tak, tylko wymieniam.. A może Swiętopełk? Ostatnio widzoiałam że ktoś nadał imię Szon/oryginalna pisownia/, chociaż Rodżera i Dżordża też jż widziałam... Madziasek, Paulina ci się noe podoba? Zapamiętam...:-)
IzaVarsovie
jak dla mnie super, uwielbiam imiona "retro"
swietne imie Noe, znam tu jednego malucha pl/fr i swietnie sie to imie nosi, wola itd gorzej ze zdrobnieniami czy ochrzanem, ale ma ono swoj urokMadziasek, Paulina ci się noe podoba? Zapamiętam...:-)
tak samo jak imie Pio czy Pia, albo Mia bardzo je lubie ale M uparl sie na polskie imie
ale najbardziej podoba mi się na ten moment chyba Tadeusz tak jak IzaV swojego syncia nazwie to też imię mojego dziadka...
jest juz 2 Tadkow u nas i powiem szczerze ze coraz bardziej je lubie Tadek, Tadko, Tadzik, Tadzio, Tadeusz oby tylko nie Tede lol
Domi, no walczę, walczę Mam trzydziestkę niedługo i się zastanawiam, czy sobie tego na urodziny zamiast prezentu nie zażyczyć
mamma ja bym bardzo chciala Franka miec, ale nawet slowem nie wspomnialam bo moj M wie ze moj ex sie tak nazywal lol i za chiny bo to nie imie nie przeszlo buu
pandora83
madziasek, agata- chciałam Lucka, Leosia albo Franka ale na żadne mąż się nie zgadza uparł się na Szymka i koniec kropka....
w lipcu mam trzydziestkę i też miałam niecny plan coby sobie imienia zażyczyć tyle że ostatnio za dużo mi się ich po głowie pląta i sama nie mogę się zdecydować
w lipcu mam trzydziestkę i też miałam niecny plan coby sobie imienia zażyczyć tyle że ostatnio za dużo mi się ich po głowie pląta i sama nie mogę się zdecydować
Z imion, które tu wymieniłyście podobają mi się jeszcze Ignacy i Leon. Ale u nas już postanowione, że jeśli będzie chłopiec, to będzie Frankiem
A z tym Tadkiem, to jestem w szoku, że takie tu popularne ;-) Jak wybieraliśmy imię dla Jasia, to M bardzo chciał, żeby był Tadeusz, ale w końcu postawiłam na swoim i Tadeusz ma na drugie
A z tym Tadkiem, to jestem w szoku, że takie tu popularne ;-) Jak wybieraliśmy imię dla Jasia, to M bardzo chciał, żeby był Tadeusz, ale w końcu postawiłam na swoim i Tadeusz ma na drugie
reklama
Podziel się: