reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁY na BOŻE NARODZENIE!!!:)

reklama
Ja się właśnie zastanawiam nad prezentem dla Krzyśka. na pewno od kogoś dostanie rowerek na 4 kółkach 12'', a ja myślę nad czymś co mu się spodoba i będzie go długo cieszyc, on lubi samochody więc myśle o czymś w ten deseń m-z BRUDER 02756 Man wywrotka z przyczepą (1910382594) - Aukcje internetowe Allegro
m-z BRUDER 03550 Scania z wywrotką ogromna (1911381547) - Aukcje internetowe Allegro
plus jakiś ciągnik z przyczepą m-z BRUDER 03020 ciągnik New Holland T8040 (1907728506) - Aukcje internetowe Allegro m-z BRUDER 02019 przyczepa z wywrotem HIT! (1911381538) - Aukcje internetowe Allegro mamy jeepa tej firmy i jest to super jakośc a największy plus to nie jest chińska zabawka tylko niemiecka....myślałam wcześniej o takim aucie ale nie wiem czy to by mu sie podobało CHUCK WARKOCZĄCA GADUŁA-GADAJĄCA PO POLSKU -KURIER (1910978091) - Aukcje internetowe Allegro

Ja się właśnie zastanawiam nad prezentem dla Krzyśka. na pewno od kogoś dostanie rowerek na 4 kółkach 12'', a ja myślę nad czymś co mu się spodoba i będzie go długo cieszyc, on lubi samochody więc myśle o czymś w ten deseń m-z BRUDER 02756 Man wywrotka z przyczepą (1910382594) - Aukcje internetowe Allegro
m-z BRUDER 03550 Scania z wywrotką ogromna (1911381547) - Aukcje internetowe Allegro
plus jakiś ciągnik z przyczepą m-z BRUDER 03020 ciągnik New Holland T8040 (1907728506) - Aukcje internetowe Allegro m-z BRUDER 02019 przyczepa z wywrotem HIT! (1911381538) - Aukcje internetowe Allegro mamy jeepa tej firmy i jest to super jakośc a największy plus to nie jest chińska zabawka tylko niemiecka....myślałam wcześniej o takim aucie ale nie wiem czy to by mu sie podobało CHUCK WARKOCZĄCA GADUŁA-GADAJĄCA PO POLSKU -KURIER (1910978091) - Aukcje internetowe Allegro

fajne te prezenty to znajdz cos dla dziewczynki

fajne te prezenty to znajdz cos dla dziewczynki

Lena
no właśnie z dziewczynką to jest problem bo nie wiadomo co kupić, sama myślę nad prezentem dla 2-latki i nie wiem co można kupić bo ona ani lalkami ani np. kuchnią się nie bawi, a mój Krzysiek i zresztą chyba większość chłopaków to są łatwi w obsłudze bo samochód każdy cieszy.

A ja wczoraj robilam pierwszy test bez ozdabiania. Patyczkow do lizakow nie dostalam wiec wykorzystalam drewniane dlugie patyczki do szaszlykow i powiem: rewelacja a kosztuja tylko € 0,70!! Ostre konce odcielam i voila! :-) A lizaki boskie (pokruszylam kupne miekkie ciasto i zmieszalam pol na pol z mascarpone i nutella, super smakuja jak czekolada stwardnieje a w srodku miekkie ciacho:-p), za tydzien robimy na Mikolajki w klubie Maluszka :tak:

Ja też miałam je robić, ale po wczorajszej próbie roztapiania czekolady się poddałam... :no: wyszły mi gródki, a robiłam Cookies and Cream Cheescake z tej samej stronki... masa serowa też to bani... mnie nie smakuje, mąż i młody się zajadali... a ja stwierdziłam że potrafię robić tylko tiramisu przepyszne i koniec!!! a więc na święta pewnie coś kupię!!! :tak:

reklama
A ja wczoraj robilam pierwszy test bez ozdabiania. Patyczkow do lizakow nie dostalam wiec wykorzystalam drewniane dlugie patyczki do szaszlykow i powiem: rewelacja a kosztuja tylko € 0,70!! Ostre konce odcielam i voila! :-) A lizaki boskie (pokruszylam kupne miekkie ciasto i zmieszalam pol na pol z mascarpone i nutella, super smakuja jak czekolada stwardnieje a w srodku miekkie ciacho:-p), za tydzien robimy na Mikolajki w klubie Maluszka :tak:

ja właśnie tez myślałam o patyczkach do szaszłyków, skoro mówisz, że u was się nie udało to też tak zrobię:tak:

Do góry