reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POMYSŁY na BOŻE NARODZENIE!!!:)

Nie chcę zaczynać nowego wątku więc piszę tutaj :-) Przed nami kolejne święta z naszymi szczęściami :-) W tym roku wszystkie szczęścia będą już mobilne więc się pewnie przy nich naganiamy :-) Wiem że to jeszcze dużo czasu do świąt, ale w tym roku nie chce robić niczego na ostatnią chwilę więc macie może jakieś pomysły na potrawy i prezenty gwiazdkowe??

p.s. ten szali który rok temu zaczęłam robić dla siostry w tym miesiącu dokończyła moja mama (w zasadzie spruła i zrobiła od nowa w 3 dni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

reklama
anecznik - haha właśnie przejrzałam wątek pobieżnie i czytałam właśnie o szaliku :-D juz chcialam Cię pochwalić, bo ja mam dwie lewe ręce do jakichkolwiek robótek :-p

U nas juz potrawy z rodzinką obgadane :-D a co do prezentów to w tym roku zdecydowalismy się robić prezenty jedynie dla dzieci :-) tak więc u nas jedynie ze strony meża jest kogo obdarować i nasza Ninkę oczywiście :-)

Co na prezent dla 3 latki? A co dla naszych maluchów? Pozostaje mi jeszcze 4-miesięczy Jaś tyle, ze nie wiem czy męża siostra cioteczna będzie na gwiazdce czy nie i czy jej małemu też mamy kupować coś :confused: no i Max, pisałam kiedyś, jest to dziecko mojej szwagierki śmiertelnie chore, ciągle mamy nadzieje, ze dożyje świąt, tu prezent jest prosty jedynie ubranko mozna kupić :-(

Mamusie to juz drugie swieta z dzieciaczkami alez sie ciesze;)

Ja na pewno bede piekła duzo ciast:)w tamtym roku chyba sporo bo dla mamy 8:)a w tym roku czekiam na zamówienia;)

Super że temat odświeżony:)

Dziewczynki Kochane jakieś pomysły na prezenty by się przydały dla naszych MALENSTW. JO NI MOM POJĘCIA CO TU KUPIĆ temu Misiu:-D

My już jeden prezent dla miśka mamy, takie cuś: Wader Garaż z drogą 3m - 50400 (1909688296) - Aukcje internetowe Allegro a na Mikołaja kupuję takie markery do wanny ;)

Babcia ma kupić jakieś klocki, typu Lego Duplo lub drewniane, jeszcze się zastanawiam jakie wolimy ;)

Druga babcia i dziadziuś kupili już wóz strażacki i arkę noego ze zwierzątkami, nie wiem jakie bo nie widziałam ;)

reklama
Do góry