reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pomysły dotyczące forum

reklama
Ja bym jeszcze utworzyła taki temat "Mam z dzieckiem taki problem" Często nie wiemy co jest normalne u dziecka a co nie. Tam możemy rozmawiać o sposobach na spanie w nocy, na kolki... wysypki... codzienne marudzenie itp,. Czyli wszytko co spędza nam sen z powiek.

Bo pielęgnacja to co innego...

Dziewczyny, ja jeszcze myślę o temacie żywieniowym, chociaż to dopiero za jakiś czas... W sensie prostych przepisków na kolejne nowości w diecie dzieciaczków, co o tym myślicie? Ja np. zamierzam przynajmniej częściowo sama pichcić Lence, a nie tylko dawać słoiczki i chętnie bym widziała u nas taką "książkę kucharską".

a moja propozycja to dieta karmiacej mamy....co mozna co nie i w jakich ilosciach...to moje drugie dziecko i juz karmilam piersia ale glupia bylam wtedy i glupia jestem teraz....bo zakzuje sie prawie wszystkiego a pisza i mowia zeby dostarczac wszystkich mineralow iwitamin tylko ptanie w czym....fifka co ty jesz... jakies przepisy np. na dania lekkostrawne nie smazone....

co wy na to?

reklama
Do góry