reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pomysły dotyczące forum

reklama
racja :)
jak już będą moderatorzy to trzeba pomyśleć które tematy poprzyklejać na górę listy
ja proponuję główny wątek i listę mam. jakieś inne propozycje?

no ja sie nie wychylam ale cały czas mam nadzieję że takowy powstanie.....czekam na moderatorów bo uważam że to oni powinni zakładać nowe wątki- nie będzie bałaganu.

Wprawdzie pod forum jako takie to nie podpada, ale może chcecie czasem mamuśki porozmawiać głosowo przez teamspek? :) Mogę nam załatwić ładny pokoik ;)

Diabliczko, ja od ładnych kilku lat (no... ponad 6) jestem adminem na ts3 :) I muszę Ci powiedzieć, że to fajna rzecz :) I nie ma czego się wstydzić :) TS nie gryzie :p

reklama
TS??? Kompletnie nie mam pojecia co to... (zawstydzona) mozecie mnie oswiecic??
A co byscie powiedzialy na temat gdzie bylyby wklejane przydatne linki... Np. hmmm zakupowe z allegro czy innych sklepow albo z przydatnymi artykulami o ciazy...
Tak sobie pomyslalam ze moze byloby prosciej znalezc cos w takim temacie niz przeszukiwac cale forum, bo gdzies kiedys sie tam cos widzialo... Jak mysliscie??

Do góry