reklama
kangurki
Fan(ka)
a w ogóle to byliśmy wczoraj u mojego kuzyna z żoną, ich synek kończy dziś cztery latka i jest zajebisty
np. stoi w kolejce i mówi: Mamo,czemu nie chcesz mi kupić czekoladki, jesteś na mnie (sorki za słowo) wkurwiona?
no i jedliśmy tam pyszne parówki zapiekane w naleśnikach jak krokiety ale z serem i keczupem w środku
ja generalnie parówek nie cierpię, ale te były super
np. stoi w kolejce i mówi: Mamo,czemu nie chcesz mi kupić czekoladki, jesteś na mnie (sorki za słowo) wkurwiona?
no i jedliśmy tam pyszne parówki zapiekane w naleśnikach jak krokiety ale z serem i keczupem w środku
ja generalnie parówek nie cierpię, ale te były super
M
Melanie
Gość
oo brzmi super
a ten mały koleś bobmowy ;D ;D
u mnie schaby kurze - jako schaby ;D ziemnioki ;D i ogórek z jogurtem, wodą, octem i cukrem ;D mogłabym żywic sie tylko tymi ogórkami
a ten mały koleś bobmowy ;D ;D
u mnie schaby kurze - jako schaby ;D ziemnioki ;D i ogórek z jogurtem, wodą, octem i cukrem ;D mogłabym żywic sie tylko tymi ogórkami
M
Melanie
Gość
no właśnie nie wiem
wcinam jogurt , raz Pariska ma wysypke raz nie : i nie wiem dlaczego
wcinam jogurt , raz Pariska ma wysypke raz nie : i nie wiem dlaczego
no ładnie Pariska królik doświadczalny
a mi tak zasmakowało wczoraj, że udoskonalam dziś kurczaka kfc :laugh: dzisiaj już z właściwymi składnikami :
któraś tu się pytała o ciasto - ja robię gęste, tak chyba lepiej na moje oko
a mi tak zasmakowało wczoraj, że udoskonalam dziś kurczaka kfc :laugh: dzisiaj już z właściwymi składnikami :
któraś tu się pytała o ciasto - ja robię gęste, tak chyba lepiej na moje oko
M
Melanie
Gość
A ja dzisiaj zrobiłam te "schaby" tak jak chyba Winia robi, pokroiłam na małe kawałeczki i dopero wtedy w jajo i bułkę
smaczne było ale dłużej się to robi ;D
reklama
Melanie pisze:A ja dzisiaj zrobiłam te "schaby" tak jak chyba Winia robi, pokroiłam na małe kawałeczki i dopero wtedy w jajo i bułkę
Dłużej się robi Ja też tak robię, bo przeważnie jemy przy Kamili i jedna ręka jest mi potrzebna, więc z nożem i widelcem nie poradzilabym sobie ;D
Podziel się: