reklama
my dzis w Karczmie Polskiej jedlismy obiad - ja pierogi ruskie, Krzys kawł miecha z frytkami i surowkami a Julus ,,, cyca
a teraz czas na rewanz: na kolacje robie kurczaka kfc no i powidzcie czy to ciasto nalesnikowe ma byc mocno geste i czy mocno przyprawiacie?
a teraz czas na rewanz: na kolacje robie kurczaka kfc no i powidzcie czy to ciasto nalesnikowe ma byc mocno geste i czy mocno przyprawiacie?
Melanie Twój mąż to ma jakies wady??Melanie pisze:Melanie pisze:dzisiaj będzie spagetti bolognese ;D - sos oczywiście własnej roboty ;D
udało mi sie namówić męża - zrobi obiadek ;D
bo to ja od niego nauczyłam się robić to spagetti i kilka innych potraw
czemu on gotuje raz na kwatał :
M
Melanie
Gość
niestety ma
wada nr 1.
wada nr 2. od czasu do czasu upierdliwość :
wada nr 3. forum fotograficzne > i wszystko co się wiąże z tym forum, spotkania, wyjazdy itp
itp.. .itd... : : :
wada nr 1.
wada nr 2. od czasu do czasu upierdliwość :
wada nr 3. forum fotograficzne > i wszystko co się wiąże z tym forum, spotkania, wyjazdy itp
itp.. .itd... : : :
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
To tak letnie juz!!!
a chcialo by sie wiosne!!
a chcialo by sie wiosne!!
anineczka
królowa mrówek :P
A ja dzis gotuje "Fige z makiem, z pasterniakiem" ;D ;D ;D
Bede w pracy do 9 i ominie mnie kuchnia ;D
Bede w pracy do 9 i ominie mnie kuchnia ;D
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
No ale musze pochwalic sie mezem ;D
Wczoraj zrobil na obiad:ryz, marchewka gotowana i pozniej zasmarzana z bulka tarta i rybka losos.
Pychaaaaaa
Bo tak wogole postanowilismy zaczac zdrowo sie odzywiac...pizza poszla w odstawke............. ;D
zobaczymy na jak dlugo :
Wczoraj zrobil na obiad:ryz, marchewka gotowana i pozniej zasmarzana z bulka tarta i rybka losos.
Pychaaaaaa
Bo tak wogole postanowilismy zaczac zdrowo sie odzywiac...pizza poszla w odstawke............. ;D
zobaczymy na jak dlugo :
Podziel się: