reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomysł na obiad

Jak to..kleicie :eek:
Kasza gryczana z gulaszem ...mmmmmmm....pychotka, podsunęłaś mi pomysła na jutro Anineczko !

Do tego surówka z buraczków :-p ( ten języczek oblizuję pyszczek ze smakiem )

U nas dzis kluski śląskie z mięchem i kiszona.
Krzyś natomiast je makaron z warzywami.

reklama
no to i ja też upichciłam obiad :-)

ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
jajo sadzone
i brokuły z sosem serowo-czosnkowym

wszystkim smakowało, a Rozulce najbardziej czosnek ;-)

A dzis u mnie:
ziemniaczki
kotleciki mielone z serem zoltym na wierzchu
surowka mojego pomysla:por,kukurydza z puszki,ser zolty starty,cebula,majonez,smietana,sol i pieprz
maz chwalil,a to duzy sukces
:-)

A dzis u mnie:
ziemniaczki
kotleciki mielone z serem zoltym na wierzchu
surowka mojego pomysla:por,kukurydza z puszki,ser zolty starty,cebula,majonez,smietana,sol i pieprz
maz chwalil,a to duzy sukces
:-)

Anineczko, ale pyszności :-p

A powiedz mi , jak robisz, że ten żółty ser ci się nie przypala, póki mielony się nie upiecze?

u nas dieta:ryz z warzywkami gotowanymi juz pochloniety.Jak na razie sie nie buntuje ale czesciej domaga sie jedzenia.Musze sie kamuflowac jak sama cos podjadam:-)

reklama
ja też wymodziłam obiad :-)
lekko usmażone piersi kurze pokrojone w paski, pieczarki, papryka, pomidorki(oczywiście beż pestek), cebulka, czosnek, ciut żółtego sera, zioła prowansalskie, świeża bazylka i dziki ryż. mniam!

oczywiście składniki przypadkowe :-) bo tak aktrat mi się w sklepie wymyśliło.
uwielbiam wariacje ryżowe i makaronowe.

Do góry