reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysł na obiad

reklama
U nas dzids na obiad rybka :)

salatka.gif


Filet z mintaja w panierce do tego fryteczki i suroweczka z kapusty kiszonej ;D

Mniam mniam ;D
 
aguula pisze:
Melanie pisze:
kangurki pisze:

kocham !! i owoce moża  - oprócz małż  :p chociaż to zależy jak podane  ::)

A ja nie cierpie owocow morza... i to nawet jesli bylyby dobrze podane...  :p

Aguula witaj w klubie, też nienawidzę owoców morza, bleeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas dziś wczorajsza pomidorowa, przynajmniej dobra ;D ;D ;D
 
A ja dziś pierwszy raz zrobiłam kurczaka w cieście bo Marcin uwielbia kuchnie azjatycką i nie powiem całkiem niezły mi wyszedł 8) Napewno będę robić go częściej ;D
 
reklama
Ja robiłam tak: do ciasta naleśnikowego wrzuciłam kawałki kurczka, wcześniej posypane przyprawą do potraw chińskich kamisa i wegetą , smażyłam na głębokim oleju na rumiano. Do tego do maczania sos słodko kwaśny wuja Bena.:)
 
Do góry