reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy. Test ciążowy

Podobno test który wychodzi po czasie jest nie prawidłowy ale ja tak miałam z pierwszym dzieckiem 12 lat temu.
Zrobiłam test rano był negatywny ale zapomniałam go wyrzucić a gdy wieczorem przypomniało mi się chcialam go wyrzucić a tam pozytyw. Na drugi dzień zrobiłam nowy i tez wyszedł już odrazu pozytywnie

reklama
Podobno test który wychodzi po czasie jest nie prawidłowy ale ja tak miałam z pierwszym dzieckiem 12 lat temu.
Zrobiłam test rano był negatywny ale zapomniałam go wyrzucić a gdy wieczorem przypomniało mi się chcialam go wyrzucić a tam pozytyw. Na drugi dzień zrobiłam nowy i tez wyszedł już odrazu pozytywnie
ja z kolei słyszałam, że na każdym teście ciążowym po kilku godzinach pojawia się druga kreska. jest to podobno wynik jakieś reakcji chemicznej. sama nigdy nie sprawdzałam, bo wyrzucałam zużyty i odczytany test do kosza

ja z kolei słyszałam, że na każdym teście ciążowym po kilku godzinach pojawia się druga kreska. jest to podobno wynik jakieś reakcji chemicznej. sama nigdy nie sprawdzałam, bo wyrzucałam zużyty i odczytany test do kosza
mialam dużo testów negatywnych leżących u mnie w koszu pod biurkiem i więcej jak 24h . nic nigdy się nie pokazało

Do góry