D
DominikaIMartyna
Gość
Moja Martysia jak się budzi to nie zaśnie bez piersi... Nie jest głodna, bo właściwie tylko chwilę possie i przestaje ale dopóki nie dam to będzie płacz i krzyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry przyłączam się jestem nowa ale mam wielki problem z moją córeczką ma 4,5 miesiąca od urodzenia nie chce spać w łóżeczku nie chce jezdzic w wozku nie chce spac jedyne co to zasypiała na rękach przez pierwsze 2 miesiące nie da jej się uspac normalnie a o odłożeniu nie ma mowy nie śpi przez dzien prawie wcale jedynie przy piersi 5 może 10 minut i tyle bardzo często placze śpi ze mną oczywiście przy piersi zasypia. Nie mam pojęcia. Żeby wyjść z nią na spacer musze najpierw chodzić z nią pół godziny na rekach dopiero do wozka ale i tak pospi może godzinę smoczka nie chce wcale w bujaku 3 minuty poleży i jest krzyk przy zmianie pampersy tak samo żeby ją ubrac to jest jak walka z wiatrakami pomóżcie
Mam taką nadzieję jazda samochodem też jest niemożliwa krzyk i to taki jakby ja ze skóry obdzieraliSpokojnie, przejdzie jej kiedyś