A jak Pani wypisała na zadanie to jak w domu leczyliscie? Skąd wiedzieć że się nie odwodnila? Proszę o odpowiedz, bo już tutaj mi psychika siada, chce dla córki jak najlepiej, ale jestem praktycznie z nią sama cały czas, chciałabym wrócic do domu, do rodziny, ale się boję że przez tą kupę się odwodniCórka miała norowirusa mając rok. W sumie nic poza kroplówka nawadniająca nie dostała. Wypisałam ja po 2 dniach ze szpitala na własne żądanie. To wirus - antybiotyku przy tym nie podasz. Musi samo przejść. Nie pamiętam ile u nas to trwało, ale typowo jak przy sraczko-rzygaczce ok. 2 tygodni.
A złapać mogła wszędzie bo to typowy wirus wieku dziecięcego. Dorośli zwykle mają przeciwciała więc nie mają objawów, ale zarażać mogą
reklama
Czy mogłabym się z Panią jakoś skontaktować?Córka miała norowirusa mając rok. W sumie nic poza kroplówka nawadniająca nie dostała. Wypisałam ja po 2 dniach ze szpitala na własne żądanie. To wirus - antybiotyku przy tym nie podasz. Musi samo przejść. Nie pamiętam ile u nas to trwało, ale typowo jak przy sraczko-rzygaczce ok. 2 tygodni.
A złapać mogła wszędzie bo to typowy wirus wieku dziecięcego. Dorośli zwykle mają przeciwciała więc nie mają objawów, ale zarażać mogą
olka11135
Fanka BB :)
Czy mogłabym się z Panią jakoś skontaktować?
A czego potrzebujesz?
Chciałam tylko zapytać, gdy Pani wypisała córkę jak sobie radziliście z tą biegunką?A czego potrzebujesz?
olka11135
Fanka BB :)
Chciałam tylko zapytać, gdy Pani wypisała córkę jak sobie radziliście z tą biegunką?
Nie specjalnie sobie radziłyśmy uważałam i w sumie nadal uważam (dzieci mają 8 i 12 lat), że wszelkie wirusówki sraczko-rzygaczki muszą przejść same. Córka więc była w tym czasie praktycznie w 100% na piersi bo inne jedzenie ją nie interesowało, jak pojawiła się gorączka dostawała paracetamol i enterol jako probiotyk - a no i odpuściłyśmy sobie na dłuższy czas żłobek
Podziel się: