Poirytowana
Zaciekawiona BB
Nie jesteś w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta jest wiarygodna 12 dni po. U ciebie jest to 45. I 65 dni nie jesteś w ciazy wynik 0.1 to to samo co 2.30Witam , beta robiona 45 dni po stosunku wynik <0.1 u/l i 60 dni po stosunku <2.30 m/)l nie robiłam testów zwykłych ponieważ już raz mnie oszukały i pokazały że coś jest a nie było , czy mogę ufac becie czy mam robić testy , boje sie ze zrobię test wyjdzie po czasie dodatni tak jak kiedyś a ja będę wariować , nie wiem czy becie można ufac czy może być beta ujemna a kobieta może być w ciąży za tydzień mam ginekologa na usg co sadzicie , proszę o normalne wypowiedzi i nie ocenianie
Polecam testy z clearblue sa drogie ale bardzo dobre mi wyszly pozytywne juz 4 dni przed planowanymokresemA musze kupować test sikany i go robić , bo nie mam do niego przekonania raz mnie oszukał i wpadłam przez to w panike
Nie wiem czyPolecam testy z clearblue sa drogie ale bardzo dobre mi wyszly pozytywne juz 4 dni przed planowanymokresem
Czyli u mnie te krawienia to może być oznaką ciąży? Przez te 2 dniowe ,, okresy ,, mam straszna panikę i nie wiem samaJak kobieta w ciazy ma krwawienia to tez nie jest normalna sytuacja.
Jak Cie cos martwi to umow sie do lekarza. Ile masz lat?
W jaki sposob krwawienia mialy by byc objawem ciazy, jesli beta jest ujemna? Ujemna beta - brak ciazy, nie ma zadnych wyjatkowNie wiem czy
Czyli u mnie te krawienia to może być oznaką ciąży? Przez te 2 dniowe ,, okresy ,, mam straszna panikę i nie wiem sama
Juz masz milion pewnosci, po miesiacu od zaplodnienia beta bylaby duza…A jak zrobię bete 80 dni po to będę mieć miliona pewność? Eh sama nie wiem już nie myślę , i odliczam do wizyty u ginekologa
nie jesteś w ciąży, a te dwa krótkie okresy mogą być właśnie wynikiem dużego stresu itp.Stresów mam bardzo dużo niedośc że właśnie zawirowania niby z ciZa , studia, sesje już naprawdę za dużo tego , więc odchodzę od zmysłów, a są przypadki że beta ujemna w odpowiednim czasie a ciaza ??
Nie ma takiej możliwościStresów mam bardzo dużo niedośc że właśnie zawirowania niby z ciZa , studia, sesje już naprawdę za dużo tego , więc odchodzę od zmysłów, a są przypadki że beta ujemna w odpowiednim czasie a ciaza ??