reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomoc w wyniku bety hcg

maniaa0701

Początkująca w BB
Witam.
Mam dylemat ponieważ 2dni temu wykonałam 2testy ciążowe wyszły blade kreski wczoraj byłam na badaniu bety i wyszedl mi taki wynik dodaje zdjęcie w załączniku.
Co myślicie jest ciaza czy nie ? Bo to labolatorium ma jakieś zawyzone normy względem mojego wyniku

Załączniki

• Screenshot_20220827-150317_OneDrive.jpg
    Screenshot_20220827-150317_OneDrive.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 504
reklama
Jeżeli w sobotę bylo 100 a teraz 481 to w ciagu dwoch dni super urosla. Nie liczy się wartość (tylko do określenia coazy jest potrzebny wyzszy niż 5) a przyrost. Nie daj sobie wmówić ze to niski wynik. Ja z corka mialam 30 i to dzien po spodziewanej miesiączce.
Może owulacja się przesunęła albo było późno zagnieżdżenie 🙂

reklama
Do góry