reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polskie mamusie w Anglii

happymum chcaialm otworzyc linka,ale pisze mi,ze zawartosc nie dostepna;/
wszyscy mi moiwli,zebym juz uczyla na nocnik bo to najwyzsza pora,mi i tak sie wydaje,ze pozno zaczelysmy. Balam sie,ze nie bedzie chciala siedziec,a tu niespodzianka i zawsze co ja posadze to siusiu zrobi. Teraz tylko musze jesscze ja nauczyc,zeby wolala,ale to na pewno troszke potrwa:)
ja tez ostatnio odwiedzilam znajome,ktore urodzily,a tak sie zlozylo,ze w ciagu ostatniego miesiaca urodzily az 3 kolezanki. Najmlodszy synek kolezanki ma 4 dni i jak duska przy nim stanela to jak gigant wygadala,a przeciez tez taka malutka byla

reklama
dzisiaj wrzuce jeszcze raz link, ja niestety mam tu malo kolezanek i wiekszosc ma juz starsze dzieci ale i ta sie ciesze ze juz nie siedze ciagle sama w domu

Hello
pomyślałam ze Was tu odwiedzę,kawkę wirtualnie wypijemy:-)
Wyzdrowiałam juz i od razu humor lepszy:-D Jak tam u Was pogoda?U nas zzzzimno:tak: ponoć w UK ostrzegaja przed powodziami... przejeżdżałam wczoraj kolo Tamizy i woda sięga już wysoko.

u nas roznie,raz deszcz,a raz slonce,ale ogolnie mrozno. w wiadomosciach widzialam jak exeter zalane,a to juz niedaleko nas;/ Ja tez zamowilam juz sobie prezent, P oznajmilam,ze zamowilam i poprostu ma zaplacic:laugh2:my palnujemy przeprowdzke i mamy juz jedno mieszkanie na oku. Za tydzien idziemy je zobaczyc. To mieszkanie,a raczej sasiedzi nerwowo nas wykoncza. Wczoraj w nocy znowu wzywalismy policje,bo awantury itd i tak jest noc w noc:no:na tym nowym mieszkaniu jest wanna i mowilam do P,ze jezeli je wynajmiemy to chce goraca kapiel z olejkami,swiecami,pienka i kieliszkiem wina,a P powiedzial,ze takie kapiele bedzie mi robil codziennie,za to jaka praca wykonuje zajmujac sie domem,dzieckiem i do tego jeszcze pracujac zawodowo. Milo jak facet Cie docenia:)

reklama
dziekuje,za slowa uznania. Jak jeszcze bylam w ciazy to powiem szczerze,ze balam sie wasnie tego czy bede potrafic pogodzic wszystkie obowiazki dotyczace prowadzenia domu,opieki nad maluszkiem i jeszcze praca. powrot do pracy to byla wylacznie moja decyzja,P mnie ani nie namwial,ani nie odwodzil od tego pomyslu,ale wiedzial od poczatku,ze po macierzynskim bede chciala wrocic do pracy i na prawde duzo mi pomaga i wspiera,a to najwazniejsze:)

Do góry