reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polskie mamusie w Anglii

reklama
hej dziewczyny. A my od pierwszego marca mieszkamy na nowym mieszkaniu,wkmoncu znalezlismy:) mialam tez wyjaazd do Polski bo moja babcia zmarla i ze wzgledu,ze najblizszy samolot byl za kilka dni pojechalismy samochodem i powiem wam,ze to byl najgorszy pomysl w zyciu. Mala prawie cale droge do Polski plakala,meczyla sie okropnie,a ja razem z nia. Spowrotem ja z mala wracalysmy samolotem. Dzien po przybyciu do Polski dopadlo mnie jakie wirus i wyladowalam w wszpitalu z podejrzeniem zapalenia opon mozgowych,Nadia tez sie rozchorowala...pediatra przepisal jej antybiotyk augumentin,a ona po kilku dniach przyjmowania go dostala okropnej wysypki na calym ciele,takze same widzicie,ze wyjazd do Polski komplenta klapa;/

Kropka- wsółczuje chorób i śmierci babci:(:(:( Jak sie teraz czujecie? zdrowe jesteście ?
fajnie ze macie juz to mieszkanie
ja zmagam sie z obowiązkami pracującej mamy i przygotowuje do chrztu i roczku:/

tak teraz juz wszystko dobrze,chociaz nadal nie moge przebolec,ze nie bylam na pogrzebie babci,a bylam bardzo z nia zzyta;( ale najwazniejsze,ze juz wszystko z nami dobrze. Happymum kiedy chrzciny robicie i tutaj czy w Polsce? na Nadii chrzcinach nie bylo duzo osob,najblizsza rodzina czyli dziadkowie,chrzestni i reszta rodzenstwa,wiec lacznie ok 12 osob,a i tak przygotowan bylo duzo.Koniecznie wstaw zdjecia z roczki i chrztu. To bardzo wazne chwile dla nas rodzicow:)

no i juz po rozku bo miał wczoraj... chrzciny sa 28.04 w Uk bedzie łącznie z dziećmi 11 osób tylko mojego narzeczonego rodzina....
zdjęcia wstawie napewno:)
współczuje straty babci...ja ze swoja tez jestem mocno zwiazana...

masze fb? bo zadko tu bywam ...brak czasu mnie dopadł:/

reklama
reklama
Do góry