reklama
Ja mogę polecić w Wojewodzkim, napisz na priv jeżeli jesteś zainteresowanaWitam kochane.Poszukuję położnej do porodu w Bielsku.Może być Wojewódzki albo Wyspiańskiego doradźcie proszę.Może macie jakieś namiary ? Z góry serdecznie bardzo dziękuje.
misis188
Fanka BB :)
Ja Ci polecam Wyspiańskiego. Miałam tam cięcie w sierpniu. W Wojewódzkim jest mega masowka. W sali że mną była dziewczyna po porodzie SN - to był drugi poród w tym szpitalu. Za pierwszym razem miała opłacona położna i była mniej zadowolona jak za drugim razem gdzie nie miała nikogo opłaconego. Ja byłam mefa zadowolona zarówno z opieki nade mną jak i nad dzieckiem. Poczytaj o wojewódzkim bo dziewczyny często narzekają
Zgadzam się z tą opinią i potwierdzam, przeładowane oddziały, masówka. Gdyby nie to że rodziłam ze znajomymi położnymi to nigdy bym się na wojewódzki nie zdecydowała. Na Wyspiańskiego szwagierka była w zeszłym roku i tak dużo pacjentek nie mieli ale z położnymi było różnie, zależy od zmiany. Pszczyna ma teraz też dobre opinie.Ja Ci polecam Wyspiańskiego. Miałam tam cięcie w sierpniu. W Wojewódzkim jest mega masowka. W sali że mną była dziewczyna po porodzie SN - to był drugi poród w tym szpitalu. Za pierwszym razem miała opłacona położna i była mniej zadowolona jak za drugim razem gdzie nie miała nikogo opłaconego. Ja byłam mefa zadowolona zarówno z opieki nade mną jak i nad dzieckiem. Poczytaj o wojewódzkim bo dziewczyny często narzekają
DziekujeSzukam wlasnie porad na ten temat.Ja Ci polecam Wyspiańskiego. Miałam tam cięcie w sierpniu. W Wojewódzkim jest mega masowka. W sali że mną była dziewczyna po porodzie SN - to był drugi poród w tym szpitalu. Za pierwszym razem miała opłacona położna i była mniej zadowolona jak za drugim razem gdzie nie miała nikogo opłaconego. Ja byłam mefa zadowolona zarówno z opieki nade mną jak i nad dzieckiem. Poczytaj o wojewódzkim bo dziewczyny często narzekają
misis188
Fanka BB :)
Moje dwie bratowe tam rodziły i nie były zadowolone ale one nie miały wyboru bo musiały tam rodzic i to było kilka lat temu. Ale przemyśl Wyspiańskiego. Jak ja rodziła w sierpniu to było kilka dziewczyn które wypisały się na żądanie z innych szpitali-pamiętam że była z Cieszyna dzuewczyna, z Żywca, nie wiem skąd jeszcze i rodziły na Wyspiańskiego. A na kiedy masz termin?DziekujeSzukam wlasnie porad na ten temat.
Ja dopiero na czerwiecMoje dwie bratowe tam rodziły i nie były zadowolone ale one nie miały wyboru bo musiały tam rodzic i to było kilka lat temu. Ale przemyśl Wyspiańskiego. Jak ja rodziła w sierpniu to było kilka dziewczyn które wypisały się na żądanie z innych szpitali-pamiętam że była z Cieszyna dzuewczyna, z Żywca, nie wiem skąd jeszcze i rodziły na Wyspiańskiego. A na kiedy masz termin?
reklama
To jakby to nie był problem to masz namiary na ta Panią położną z Wyspiańskiego?Ja dopiero na czerwiec