reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Położna Bielsko

reklama
Mam pytanie- ile ubranek dla dziecka trzeba wziąć do szpitala na Wyspiańskiego? Czy może szpital jakieś daje?
Na Wyspiańskiego nie trzeba mieć swoich ubranek szpital ma. Ale jeżeli chcesz żeby ubierali w Twoje to możesz zabrać sobie. Ja bym zabrała 3 kpl ubranek czyli body plus polspiochy i spiochy. Leży się po porodzie 2 dni

Witam.
Rodziłam na Wyspiańskiego grudzień 2015 i listopad 2018 polecam ten szpital jestem bardzo zadowolona.Za każdym razem miałam położną.Opieka dzieci na najwyższym poziomie.Plus jest taki że w pierwszej dobie po urodzeniu zabierają maluszka na noc(oczywiście jak się chce)można odpocząć po porodzie.Ja lekarza ze szpitala nie miałam.
@lili78 tak nadal pracuje i polecam z całego serca.
Jeśli jeszcze nie masz położnej napisz a napisze kontakt na prywatnym.
Pozdrawiam.
Witam córka właśnie leży na Wyspiańskiego i nikt nic z nią nie robi już 3 dobę po terminie do kogo się udać żeby coś załatwić

Witam córka właśnie leży na Wyspiańskiego i nikt nic z nią nie robi już 3 dobę po terminie do kogo się udać żeby coś załatwić
A na kiedy miała termin? Ja zgłosiłam się do szpitala w 8 dobie po terminie i zaczęło się samo w 11 ale położna mówiła że by wywoływali już powoli.

Do góry