reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

Aneta ja mam to samo. Juz byl koniec a teraz znomu krwawie. Bylam u gin, powiedzial ze to nie miesiaczka i ze nie wie od czego to. Zadnych sladow zakazenia nie mam i wszystko jest zagojone, nigdzie sie plyn nie zbiera wiec antybiotyku nie dal narazie. Jesli w ciagu tygodnia mi nie przejdzie to wtedy antybiotyk.

reklama
Dziewczyny, czy macie tez uczucie scierpniecia nad blizna? Dokladniej mam wrazenie jakbym miala ten kawalek brzucha jak z waty, prawie wogole czucia, a do tego bliznakoszmarnie mnie swedzi. Swedzenie to pewnie od gojenia, ale ten brak czucia?

Corin, ja mam takie uczucie - to drugie cięcie w tym samym miejscu i moja Mama (lekarz) powiedziała, że tak już moze pozostać, ponieważ dwukrotnie były poprzecinane wszystkie nerwy itp..... na szczęście nie bardzo mi to przeszkadza.... a sama blizna nie swędzi i nigdy nie swędziała.... czekam natomiast kiedy mi się skończą te upławy poporodowe, bo cały czas coś tam jeszcze wylatuje.....

Balkan, u mnie tez drugie ciecie, mowisz ze tak moze zostac :-/ no to trzeba sie bedzie przyzwyczaic, bo uczucie dla mnie nie jest zbyt ciekawe. A blizna swedzi mnie okrutnie, mam ochote ja rozdrapac...

Ze mnie tez jeszcze leci, raz wiecej, raz mniej, ale ciagle cos.

corin u mnie też drugie cięcie i tak samo odczuwam jak ty. blizna już nie swędzi . upławów poprodowych - brak. połóg uważam za zakończony :-D
no i nie ma teraz wymówek muszę zacząć ćwiczyć. chyba ba dobry początek -tv na kanapie :-D

ja dalej krwawię i ta krew jest taka żywa, skrzepów mam minimalnie, a krew leci jak z kranu. Paweł wysyła mnie do lekarza, bo to już niemalże tydzień a ja sama nie wiem co o tym myśleć.

U mnie też pojawiło się krwawienie w zeszłym tygodniu. Już było super bez upławów a tu masz... dziwne, możliwe że to okres? w sumie już przechodzi ale co to było - nie wiem :eek:

reklama
Do góry