reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

Aneta ja mam to samo. Juz byl koniec a teraz znomu krwawie. Bylam u gin, powiedzial ze to nie miesiaczka i ze nie wie od czego to. Zadnych sladow zakazenia nie mam i wszystko jest zagojone, nigdzie sie plyn nie zbiera wiec antybiotyku nie dal narazie. Jesli w ciagu tygodnia mi nie przejdzie to wtedy antybiotyk.

reklama
Dziewczyny, czy macie tez uczucie scierpniecia nad blizna? Dokladniej mam wrazenie jakbym miala ten kawalek brzucha jak z waty, prawie wogole czucia, a do tego bliznakoszmarnie mnie swedzi. Swedzenie to pewnie od gojenia, ale ten brak czucia?

Corin, ja mam takie uczucie - to drugie cięcie w tym samym miejscu i moja Mama (lekarz) powiedziała, że tak już moze pozostać, ponieważ dwukrotnie były poprzecinane wszystkie nerwy itp..... na szczęście nie bardzo mi to przeszkadza.... a sama blizna nie swędzi i nigdy nie swędziała.... czekam natomiast kiedy mi się skończą te upławy poporodowe, bo cały czas coś tam jeszcze wylatuje.....

Balkan, u mnie tez drugie ciecie, mowisz ze tak moze zostac :-/ no to trzeba sie bedzie przyzwyczaic, bo uczucie dla mnie nie jest zbyt ciekawe. A blizna swedzi mnie okrutnie, mam ochote ja rozdrapac...

Ze mnie tez jeszcze leci, raz wiecej, raz mniej, ale ciagle cos.

corin u mnie też drugie cięcie i tak samo odczuwam jak ty. blizna już nie swędzi . upławów poprodowych - brak. połóg uważam za zakończony :-D
no i nie ma teraz wymówek muszę zacząć ćwiczyć. chyba ba dobry początek -tv na kanapie :-D

ja dalej krwawię i ta krew jest taka żywa, skrzepów mam minimalnie, a krew leci jak z kranu. Paweł wysyła mnie do lekarza, bo to już niemalże tydzień a ja sama nie wiem co o tym myśleć.

U mnie też pojawiło się krwawienie w zeszłym tygodniu. Już było super bez upławów a tu masz... dziwne, możliwe że to okres? w sumie już przechodzi ale co to było - nie wiem :eek:

reklama
Do góry