Aneta ja mam to samo. Juz byl koniec a teraz znomu krwawie. Bylam u gin, powiedzial ze to nie miesiaczka i ze nie wie od czego to. Zadnych sladow zakazenia nie mam i wszystko jest zagojone, nigdzie sie plyn nie zbiera wiec antybiotyku nie dal narazie. Jesli w ciagu tygodnia mi nie przejdzie to wtedy antybiotyk.
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Dziewczyny, czy macie tez uczucie scierpniecia nad blizna? Dokladniej mam wrazenie jakbym miala ten kawalek brzucha jak z waty, prawie wogole czucia, a do tego bliznakoszmarnie mnie swedzi. Swedzenie to pewnie od gojenia, ale ten brak czucia?
balkan
Fanka BB :)
Corin, ja mam takie uczucie - to drugie cięcie w tym samym miejscu i moja Mama (lekarz) powiedziała, że tak już moze pozostać, ponieważ dwukrotnie były poprzecinane wszystkie nerwy itp..... na szczęście nie bardzo mi to przeszkadza.... a sama blizna nie swędzi i nigdy nie swędziała.... czekam natomiast kiedy mi się skończą te upławy poporodowe, bo cały czas coś tam jeszcze wylatuje.....
Corin
Mama Trójki :)
Balkan, u mnie tez drugie ciecie, mowisz ze tak moze zostac :-/ no to trzeba sie bedzie przyzwyczaic, bo uczucie dla mnie nie jest zbyt ciekawe. A blizna swedzi mnie okrutnie, mam ochote ja rozdrapac...
Ze mnie tez jeszcze leci, raz wiecej, raz mniej, ale ciagle cos.
Ze mnie tez jeszcze leci, raz wiecej, raz mniej, ale ciagle cos.
Miczka
U mnie też pojawiło się krwawienie w zeszłym tygodniu. Już było super bez upławów a tu masz... dziwne, możliwe że to okres? w sumie już przechodzi ale co to było - nie wiem
aaalexaaandraaa
U mnie też od paru dni cisza!!!! Nareszcie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Marzena197235
Ja czysciłam sie po porodzie 3 tygodnie i spokój z tym ze ja nie karmie piersia i dzisiaj dostałam normalnie okres
Podziel się: