reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

reklama
ememte, mi lekarz powiedział że możliwe że był to okres. Dzisiaj mnie zbadał i powiedział że wszystko jest ok, przestrzegł że skoro nie karmię piersią to płodność wróciła, więc podejrzewam że był to okres.

ememte, mi lekarz powiedział że możliwe że był to okres. Dzisiaj mnie zbadał i powiedział że wszystko jest ok, przestrzegł że skoro nie karmię piersią to płodność wróciła, więc podejrzewam że był to okres.

:szok:
To niby jak sie karmi to sie jest bezplodnym??? Jesli twoj lekarz tak uwaza to zmien go poki czas :baffled:

Corin, niektórzy tak uważają... z reguły mysleli tak ludzie którzy, maja więcej niz jedno dziecko i to w krótkim odstepie czasowym hahah

troszke gramatycznie dziwnie to zdanie sklecilam, ale wiecie o co chodzi hehe

Ja naleze do tego niskiego procentu "szczesciar", ktore to, mimo karmienia piersia od poczatku, w miesiac po porodzie dostaly okres! A juz myslalam, ze jeszcze sobie kilka miesiecy odpoczne od tego, a tu klops! :/

reklama
dzięki za odp. No to teraz nie wiem bo karmię piersią ale może jestem taką samą szczęściarą :-( i to już okres...
no nic, dowiem się 12

Do góry