reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Salam siostrzyczki,moge w czyms pomòc,ja tez mieszkam w europie i zycie dla nas muzulmanòw nie jest latwe,ale czym trudniej tym wieksza nagroda.Co wy na to? ;-))))) A wiec glowa do gòry i jak zwykle walczmy o nasze prawa,bo owszem zyjemy w europie ,ale kto powiedzial ze mam nam czegos brakowac,mòwiac w szczegòlnosci o pokarmach Halal.W kazdym kraju europy jest taka ustawa ze zwierzeta maja byc zabijane w ramach naszego wyznania,a jezeli nie ma to tez mozna sobie poradzic,zabijajac kurczaka lub baranka we wlasnym domy,lepiej jeszcze wraz z przyjaciòlmi.Dla chcacego nic trudnego.

Salam Siostrzyczki,co tu taka cisza.Mam do was taka wielka prosbe.Ja osobiscie mieszkam na stale we Wloszech,ale chetnie bym to zmienila poniewaz jestem tutaj sama,tzn.nie mam zadnej kolezanki polki.Was jest bardzo duzo w Angli,i macie z kim pogadac lub nawet spotkac sie chocby po to zeby razem wypic kawke.Napiszcie mi jak tam jest z wynajeciem mieszkan i wogòle z praca dla obcokrajowcòw.Mòj maz jest algierczykiem,i nie wiem czy nie jest mu potrzebna wiza na wjazd do Angli.Moze wy mi pomozecie dowiedziec sie tych rzeczy.Mam wielka ochote na przeprowadzke i zmiane klimatu.Pozdrawiam wszystkie serdecznie

:-) Salam Asiu,witam sredecznie na forum,bardzo nam bedzie milo z toba porozmawiac.Napisz cos o sobie,skad jestes i jakie masz zainteresowania. Pozdrawiam cie cieplutko.

Salam
Moje imie to Lejla jestem muzulmanką od 5 lat i nigdy nie byłam bardziej szczesliwa. Mieszkam w Niemczech szukalam takiego forum od dawna i ciesze sie ze wkoncu udalo mi sie znalezc kobiety takie jak ja chętnie porozmawiam...

Salam wszystkim! Mam na imie Aisza. Jestem muzulmanka od 2 lat. Moj maz pochodzi z Indii, a mieszkamy w Wlk. Brytanii. Mamy 10 mies. synka o imieniu Mohammed Yusuf. Ciesze sie, ze znalazlam to forum, ale tu juz chyba nikt nie zaglada... :-( dziewczyny odezwijcie sie!

reklama
Do góry