reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Salam aleykoum wszystkim,

Co tam slychac? Hej maryam, moja elissa rosnie jak na drozdzach heehe, w nocy spi hamdoulillah jak aniolek i budzi mnie tylko ze 2 razy, ja juz bym mogla miec nastepne dziecko, ale jakos moj mezus nie pali sie do tego pomyslu:-) Marzyl o jednej corce, Allahmu mu ja dal i teraz glowie sie jakby tu namowic go na rodzenstwo dla niej heheheh:-))))
Szkoda, ze Was nie bylo na eid w pt lub sob, fajnie bylo.
Aaaa, powiedz mi jeszcze jak to bylo z rejestraca waszych dzieci w palestynie? Musieliscie je im tam w urzedzie pokazac:eek:? Bo aszraf pojechal, chcial elisse zarejestrowac i niestety ona musi tam jechac aby to zrobic, a my raczej sie nie bedziemy tam wybierac w najblizszych latach. Nie wiesz do kiedy jest czas na to? Mowilas mi chyba ze do wieku 5 lat mozna:happy:

Pozdrawiam wszystkich, zimno we wrocku i dżdżysto bleeee, az sie nie chce z domu wychodzic..., a niestety trzeba

baj baj, byle do wiosny

witam wszystkie Panie ;)
nazywam sie Dominika, mam partnera muzulmanina obecnie mieszkajacego w egipcie a ja w Polsce. szukam osob ktore mi wytlumacza poniekad religie islam gdyz chcialabym byc muzulmanka.rozne plotki sie slyszy wkolo jak kobiety sa traktowane, a nie chcialabym sluchac stereotypw tylko prawde.. pozdrawiam

hej ja no forum rowniez jestem nowa :p mam nadzieje ze nawiaze jakies znajomosci :) nie wiem za bardzo o co chodzi jeszcze na tym forum :p ale postaram sie jakos polapac :p

Witajcie dziewczyny. Assalamu aleykum.
Cos tu ostatnio ucichlo. Dominika, Bela jak macie jakies pytania to pytajcie.
Anoshti jesli chodzi o rejestracje w palestynie to owszem, trzeba pokazac dziecko. Nie wiemy dokladnie do ilu lat trzeba zarejestrowac ale chyba do 5.
A na rodzenstwo dla Elisski namawiaj bo ... nie ma to jak rodzenstwo. Naprawde obserwacja tych rozwijajacych sie relacji brat-siostra sa super... ta opiekunczosc... i to wyrywanie sobie nawzajem wlosów...
Hej dziewczyny... chyba was sniegiem zasypalo w tej anglii...

Pozdrowienia

hehe no zasypalo pada i pada i pada :p nic sie nie dzieje anglia zamarzla :p jezeli bys mogla to podlacz sie do mnie na gg to moj nr6029129 lub na skypa :katarzyna.mazur54 porozmawiam :)

reklama
Salamu alaikum! Jestem nowa na tym forum, ja tez mieszkam w Niemczech (Hanau), mam 2-letniego synka i jestem muzulmanka. Gdzie mieszkacie w Niemczech? Pozdrawiam serdecznie:-)

Do góry