reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polki -Muzulmanki

Witam:-) co prawda ja nie jestem muzulmanka,ale jakos ciagnie mnie ta religia do siebie....boje sie jedynie reakcji innych jak zareaguja no i niewiem jak dam rade sobie z modlitwami,przeczytalam pare ksiazek,ale nadal sie nie zdecydowalam.Potrzebuje poprostu jakiegos wsparcia.Czy wy moze spotykacie sie w jakims miejscu zeby sie poznac czy tylko utrzymujecie kontakt na forum?

reklama
Witam Umm Yasin! Zalogowalam sie specjalnie,aby nawiazac kontakt z Polkami mulzumankami. Jestem zona mulzumanina od 20 lat,ale jeszcze nie mulzumanka. Stoje przed dylematem. Chcialabym,aby ktos mi pomogl odpowiedziec na wiele pytan. Mam duzo uprzedzen do tej religii,chociaz ja szanuje i rozumiem,ale widac to nie wystarcza. Czy ktoras z Was Polek mulzumanek chcialby ze mna nawiazac korespondencje i mi pomoc? Moze Ty Umm Yassin sie tego podejmiesz?

walaikum a salam super ze jestescie kobietki fajnie jest pogadac z kims kto rozumie!!! ja mieszkam w angli juz od prawie 6ciu lat i jestem mezatka od 4 moj maz jest pakistanczykiem i wcale pakistan nie taki straszny jak go maluja :) jesem mama 13to miesiecznej Sehrish i Alhamduliliah szczesliwa muzulmanka czekam na wasze odpowiedzi InshAllah

Salam dziewczyny,piszcie co chcecie wiedziec na temat naszej religi a napewno ktoras z siostr wam odpowie.Umm Nazir mam nadzieje ze Allah dopomoze ci wybrac sluszna droge.Piszesz ze rozumiesz ale masz duzo uprzedzen do Islamu ,chociaz prawde mowiac nie rozumie jak mozna cos szanowac majac uprzedzenia,a do tego zeby zrozumiec Islam potrzeba calego zycia i to nie raz nie wystarcza.Ja osobiscie jestem muzulmanka od 9 lat i tez tak jak ty mieszkam we Wloszech,moze chcialabys ze mna pogadac jezeli nie poczolas sie obrazona moimi slowami.Pozdrawiam serdecznie

Salam dziewczyny, dlugo tu nie zagladalam ale nadrabiam zaleglosci.
Znam 2 dziewczyny ktore mieszkaja e Egipcie, tylko internetowo ale zawsze cos. Ja osobiscie mieszkam w Londynie od prawie 10 lat i oczekuje obecnie trzeciego maluszka inshallah.

salaam aleikum drogim paniom. :)

ja na forum jestem od kilku miesięcy, ale bardzo rzadko tu zaglądam, bo przyznam się szczerze, że jakoś ciężko mi się tu odnaleźć.

mam nadzieję jednak, że trochę nadrobię zaleglości, bo raz na jakiśc zas trafiam na interesujące mnie informacje w necie i potem okazuje się, że linki kieruja mnie na to właśnie forum.
musimy się z tym forum zdecydowanie przeprosić. ;)

ja jestem muzułmanką dopiero od prawie 4 lat. zamężna z palestyńczykiem od roku z groszkiem, mama malego rozrabiaki od 3 miesięcy.
no i nadal mieszkam w polsce, więc pewnie będę w tym wątki stanowić mniejszość? poza tym mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu zagląda. :)

SLM SIOSTRY.Jestem tutaj nowa.Znalazlam ta strone i bardzo sie z tego ciesze.Mam nadzieje dziewczyny ze pomozecie Mi .Jestem muzulmanka od 2 miesiecy z wlasnego wyboru.Islam to jedna i naprawde jedna prawdziwa religia.Bylam katoliczka ale nie praktykujaca.Mam pytanie.Czy ktos moze mi dac wskazowki jak sie modla muzulmanki.Jak sie rece dokladnie krzyzuje itp.Moze to dziwne ze jestem muzulmanka i nie wiem do konca jak sie modlic.Ale gdy przeczytalam KORAN nie chcialam dluzej czekac tylko przejsc na ISLAM.Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Do góry