reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

salam kochane

to jak to moge odemnie z domku?
alebylo by fajnie))))) inshaallah

buzka

mnie dalej meczy...

widzalyscie w wiadomosciach o kobiecie muzulmance....
ktora czesto bolala glowa,az pewnego dnia zemdlala i maza zabral ja do szpitala....
Zmarla. . ale podłączyli ja do aparatur w szpitalu aby serduch bilo....bo byla w ciazy 25 czy 26 tydzien....2 dni ja podtrzymywali i zrobili cesarke...
Alhamdullilah dzidzia zyje..ale b.malunka\\\

zaraz wkleje adresik inshaallah
Baby born after mother declared brain dead | HEALTH

salam

reklama
Salam
Czytalam o tej kobiecie ale nie wiedzialam ze jest muslim.
Wirtual office to praca w biurze z ktorego obsluguje sie inne firmy. Poszukaj na internecie o tym. Ciezko wytlumaczyc w kilku slowach na czym polega praca.

salam aulakum wa rahmatullah wa barkakatuh

Barak Allaho fik siostrzyczki ))))0

a u mnie ok alhamdullilah zimnona ustach zn=mienilo miejsce zamieszkania ...
tym razem okupuje gorna warge....

a niewiem czy ktoras ogladala wiadomosci ...

Bylo o dwoch siostrach ktore w czasie wojny ocalily dziecko zydowskie i..................................wiecej na ..................
Wiadomości - TVP Telewizja Polska SA

polecam mozna wiado,mosci z kraju i zagranicy obejrzec w pl )))))
ja wole teleexpress ale o tym jak Żyd ich zaatakowal jest na TVP1 z 15-01-09

buzkiaki

Salam aulakum wa rahmatulah wa baraktuh

Witam kochane siostrzyczki i paule rowniez:)))

Cos tu cicho.....allooooooo jest tu ktosik?

Buzioki slodzioki ryboki

salam

paaulisia20 kochanie strasznie sie ciesze ze pytasz))))

Wiec o Islamie prawde mowiac dowiedzialam sie od meza....
Nikt mnie nie naciskal czy namawial...Z czasem zaczelam szukac odpowiedzi na rozne pytania?
Np.Jest jeden Bóg do którego sie modlimy,to dlaczego chodzac do koscioła modliłam sie do obrazu czy do mężczyzny na krzyżu...
lub w wielu modlitwach prosimy Jezusa czy Marie o zbawienie zamiast Boga jedynego.
hm...chodz by nawet --Boże Narodzenie--???
Przeciez nie wiemy kiedy sie Bog narodził,wiemy że Bog stworzył wszystko to co nas otacza a takze wszechswiat To jak moze byc to świeto?
Niektórzy nazywaja Jezusa Bogiem...co wydaje mi sie smieszne z tego względu iz Jezus był wyssłannikiem bożym tak samo jak (Noe,Mojzesz...)aby głośić slowo boże.No a przeciez Jezus równiez sie modlil do Boga wiec....to chyba logika jak mogł modlic sie sam do siebie???
Jest jeszcze wiele pytan które nie dały mi spac....i tak zaczelam szukac czytac i bach...
alhamdullilah przeszłam na Islam...) ) ) i jestem bardzo szczesliwa..
Nie powiem...moja rodzinka stwierdza ze zwariowalam no ale na szczescie nie wszyscy....
Jezyk którym piszemy to Arabski )))
Eid to swięto muzułmanskie,a reem napisala ze jej przygotowania jeszcze w lasku (chyba dlatego ze jeszcze nawet nie zaczeła sie przygotowywac)
wiec nasze przygotowanka.....post....i z tego co sie dowiedzialam maz zapłacił 60 funciakow za zabicie owieczki) ) )
Jednakze na Eid smigamy do Hiszpani inshaAllah.

:tak:
hej dziewczynki ,jestem katoliczką (praktykującą,chodzącą do kościoła ,modlącą się rano i wieczorem ale nie omamioną wiarą-hm... nawet nie wiem jak to nazwać,w kazdym razie żyję tak by religia nie zawładnęła całym moim życiem tzn z rozsądkiem,,,,,,,,myślę że zrozumiecie)ale chodzę do szkoły (ostatnio to troche zaniedbałam hihi-te poranne mdłości,bleee) ,to taka szkoła językowa dla kobiet,nic wielkiego ale....ale....ale....uczą się w niej kobiety z różnych państw i różnych religi i powiem szczerze że tak mocnej wiary moga Wam pozazdrościć katolicy,nigdy do tego nie przywiążywałam uwagi,jestem osobą bardzo ale to bardzo tolerancyjną,mam duzo koleżanek w tej szkole i już mi się pomieszało(tak szczerze pisząc ) która w co wierzy,a w co nie wierzy,chętnie z Wami podyskutuję choć mocna z religi-mojej religi nie jestem,ale coś mi tam zawsze świta:)

p.s.Jezusa nazywamy Bogiem bo wierzymy w Trójce Przenajświętszą-Ojca,Syna i Ducha,stąd to się wzięło,tak myślę!

Milo ze napisalas. Wedlug ciebie Jezusa nazywamy bogiem przez trojce sw. ?! To dlaczego ducha sw nie nazywamy bogiem rowniez?
I nazywacie Jezusa synem Boga rowniez. To dlaczego Adam nie nazywa sie synem Boga?Tez nie mial ojca.

reklama
I moze warto zastanowic sie nad jescze jedna rzecza - zmartwychwstaniem Jezusa. Zadny w tym cud poniewaz w dzisiejszych czasach tylu ludzi przechodzi smierc kliniczna. Lekarz uznaje zgon. Takie osoby nie zyja nawet kila godzini nagle bum.. zmartwychwstaja !!!Cud nad cudem.

Do góry