reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

No już tyle do ciebie pisałam na skype! A ty sie nie odzywasz! Twój nr zgubiłam a i swój zmieniłam , wiec odezwij sie czasem na skype po update:)

reklama
Witam. Moj maz jest z Afganistanu. Kiedys nie zdawalam sobie z tego sprawy .i nie przykladam uwagi ani czsu na islam.moja mama i bracia sa bardzo przeciwni i wlasciwie unikalam zawsze tego tematu o przejsciu na Islam . mamy dwojke wspanialych dzieci i teraz dopiero zaczynaja sie problemy. mieszkam w Londynie I bardzo bym chciala poznac kogos ,porozmawiac, spotkac czsami z osoba ktora miala albo ma podobna sytuacje. Rodzina mojego meza jest super bardzo przyjazdna I wiem ze to ja musze wkoncu podjac decyzje I podjac walke z moja rodzina I nie bac sie mowic otwarcie o tym . Bardzo prosze o kontakt .pozdrawiam

Hi Akalin.Wyslalam Ci wiadomosc na email juz kilka dni temu , ale nie jestem pewna czy dostalas. Jesli masz oczywiscie czas I ochote to prosze podaj mi cos zebym mogly prywatnie do Ciebie pisac . Pozdrawiam serdecznie I mam nadzieje ze odezwiesz sie:-)

Witam. Moj maz jest z Afganistanu. Kiedys nie zdawalam sobie z tego sprawy .i nie przykladam uwagi ani czsu na islam.moja mama i bracia sa bardzo przeciwni i wlasciwie unikalam zawsze tego tematu o przejsciu na Islam . mamy dwojke wspanialych dzieci i teraz dopiero zaczynaja sie problemy. mieszkam w Londynie I bardzo bym chciala poznac kogos ,porozmawiac, spotkac czsami z osoba ktora miala albo ma podobna sytuacje. Rodzina mojego meza jest super bardzo przyjazdna I wiem ze to ja musze wkoncu podjac decyzje I podjac walke z moja rodzina I nie bac sie mowic otwarcie o tym . Bardzo prosze o kontakt .pozdrawiam

Salam Alaykum Sophie moj Maz jest z Pakistanu rowniez mialam przezycia z rodzina wszystko sie ulozylo na obecna chwilke napisz do mnie :)

As-Salam Alaykum Warahmatullahi

Witam siostry JazakALLAH khair za ten watek jestem nowa na forum mieszkamy w Londynie wraz z mezem ALHAMDULLILAH prawdemowiac modle sie w dua do ALLAH by pomogl mi znalezc Polska muzulmanke dla meza brata ktora pragnie poslubic mezczyzne o wspanialym sercu on Sam chcialby by byla to polka ;) SUBHANALLAH przy okazji chetnie spotkam sie z siostrami na taleem lub w Meczecie In Shaa ALLAH :)

Salam alaikum, ja tez mieszkam w Londynie, napisz do mnie znam jedna siostrę która być może będzie zainteresowania , pozdrawiam

Salam Siostry.
Jestem mloda dziewczyna mieszkajaca w uk. Zaczelam swoja przygode z islamem dosc nie dawno bo zaledwie 3 miesiace temu, kiedy to poznalam mojego chlopaka muzlumanina. Aby go lepiej rozumiec i poznac zaczelam sie interesowac islamem. Zaczelam czytac Koran, dduzo blogow internetowych, ale tak w zasadzie mieszkam w takim miejscu, gdzie nie bardzo jest mi dane porozmawiac z jaka kolwiek Polka muzlumanka. Czuje w moim sercu coraz wieksza radosc, wolnosc i szczescie, dlatego staram sie coraz wiecej dowiadywac o islamie, Mysle ze jest to religia, ktora bardzo szanuje kobiety i ich zycie, jak rowniez jest to religia przyszlosci. Przez cale moje zycie marzylam i wyobrazalam sobie jak bd wygladalo moje zycie i na pewno nie myslalam ze Bog przygotuje dla mnie taka droge. Zawierzylam mu i ufam. Acz kolwiek troche sie boje, bo to zmieni moje zycie diametralnie, zmieni mnie. Wlasnie dlatego chcialabym aby ktoras z Was mogla sie podzielic ze mna swoja historia. Jak Wasze zycie zmienilo sie kiedy przyjelyscie islam?

Salam Alikum

Szukalam kontaktu z Polkami, ktore przjely Islam, az tu przez przypadek odkrylam to forum. Fajnie by bylo jak byscie sie do mnie odezwaly.
Mieszkam z mezem i dwojka dzieci w Londynie. Moj maz pochodzi z Pakistanu.
Islam przyjelam 3 lata temu.

Ostatnia edycja:
reklama
Assalam Alaikum,

wooow jest nas wiecej Alhamdulillah....super.
Pozdrawiam wszystkich!

Sara:-D

Do góry