reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

Dzabka alhamdulillah czuje sie swietnie, gdyby nie brzuszek nawet nie czulabym ze jestem w ciazy. Dzieciotko nie chcialo zdradzic kim jest wiec przy porodzie czeka mnie niespodzianka:) Na kiedy masz termin?? Bardzo dobry pomysl z tym gotowaniem:) Pozdrawiam

reklama
)Dzabka ahamdulillah czuje sie swietnie, gdyby nie brzuszek nawet nie czulabym ze jestem w ciazy:) Dzieciatko nie chcialo zdradzic kim jest wiec czeka mnie niespodzianka przy porodzie:) Na kiedy masz termin porodu?? Bardzo dobry pomysl z tym gotowaniem. Trzeba sie ktoregos dnia zorganizowac. Pozdrawiam

Hope88 My tez sie cieszymy, ze dolaczylas do naszego grona:) Ja tez mam meza z Pakistanu:) Gdzie dokladnie mieszkasz?? Pozdrawiam

Salam....

Musimy zrobic jakis zjazd hahhhhahahh... termin mam na wrzesien pakigirl :) :-) powoli zaczynam zakupowe szalensstwo dla malucha :))
Trzymajcie sie cieplo dziewczyny :)))

Ja jestem trakcie zakupowego szalenstwa i powoli mam juz dosyc:) Alhamdulillah po dlugich poszukiwan w koncu udalo sie nam kupic wozek:) nie myslalam ze przygtowania do przyjecia kruszyny bda takie meczace:) Trzymajcie sie. Milego dzionka zycze :) Allah Hafiz

reklama
Do góry